Annonce
Tørring Folkeblad

Nu genåbner genbrugsbutikkerne også

Kirkens Korshær i Tørring var blandt de genbrugsforretninger, der mandag slog dørene op igen efter to måneders corona-nedlukning. Arkivfoto
Kirkens Korshær, Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors har nu valgt at give grønt lys til at genåbne deres genbrugsbutikker. Det er dog op til den enkelte butik at vælge om de vil genåbne.
Annonce

Tørring: Mandag genåbnede en række genbrugsbutikker landet over efter at have været lukket ned siden 12. marts.

Både Kirkens Korshær, Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors har landet over givet grønt lys til at deres genbrugsbutikker kan åbne op igen, hvis det kan lade sig gøre indenfor corona-retningslinjerne.

I Tørring åbner Kirkens Korshær med ændrede åbningstider, så der nu er åbent mandag til fredag fra kl. 13 til 17 og lukket om lørdagen. Der er desuden taget en række forholdsregler, udover det kendte sprit, plexiglas og afstand bliver der ikke serveret kaffe og møbler kan kun hentes og bringes ud til fortovskanten.

Også Folkekirkens Nødhjælp i Tørring slog dørene op igen mandag, mens Røde Kors i Rask Mølle endnu ikke er klar til at genåbne.

- Vi håber, at vi er klar til at åbne op i næste uge. Vi har været lidt udfordrede af vores butiksareal, men det hjælper med de ændrede retningslinjer. Vi mangler dog stadig at få de sidste værnemidler hjem, så derfor er vi ikke helt klar til at slå dørene op endnu, lyder det fra butiksleder Else La Cour.

I Korning har KFUM's Soldatermissions Genbrug haft åbent siden 4. maj.

Genåbningsplanen

Sådan ser genåbningsplanen for Danmark ud pt. Genåbningen sker under en række - for de fleste endnu uspecificerede - retningslinjer.

11. maj: Storcentre, udendørs idræt- og foreningsliv, professionel idræt, zoologiske haver for billister

18. maj: Restauranter og caféer, de store skoleklasser, efterskoler, erhvervsuddannelser, FGU m.m., biblioteker, kirker og trossamfund

8. juni (fase 3): Museer, forlystelser, biografer mv, indendørs idræts- og foreningsliv, sommeraktiviteter for børn og unge, højskoler, voksenuddannelse, udvalgte offentlige arbejdspladser. Forsamlingsforbuddet hæves evt. til mellem 30-50 personer.

August (fase 4): Alle øvrige uddannelser, diskoteker, spillesteder mv., fitnesscentre, svømmehaller, bade- og legelande.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce