Annonce
Tørring Folkeblad

Ny tøjbutik åbner i Uldum

Winnie Sørensen er i disse uger i fuld gang med at købe varer ind til sin nye tøjbutik Winnies, som hun åbner 28. februar. Foto: Michael Svenningsen
Alt går lige nu op i en højere enhed for Winnie Sørensen fra Uldum, der i slutningen af februar vil udleve en gammel drøm om at have sin egen tøjbutik.
Annonce

Uldum: - Det føles lidt uvirkeligt, men mest af alt føles det rigtigt.

Sådan lyder det fra 37-årige Winnie Sørensen, der fredag 28. februar slår døren op til en helt ny tøjforretning i Uldum. Butikken, der får navnet Winnies, får til huse på Søndergade 14, hvor der tidligere har været frisør og inden da boghandel.

For Winnie Sørensen bliver det en mange-årig drøm, der går i opfyldelse med forretningen, og hun kan næsten ikke vente med at komme i gang.

- Vi har for nylig holdt 14 dages ferie, men allerede efter en uge kunne jeg ikke vente med at komme hjem til butikken igen. Jeg har tidligere arbejdet i en tøjbutik i Brædstrup, Mariané Mode, hvor jeg bl.a. har været afløser, når indehaveren har haft fri, og jeg har været fuldstændig vild med det. Jeg trives med at være min egen chef, fortæller Winnie Sørensen.

At hun netop nu har mod på at kaste sig ud i eventyret som selvstændig skyldes dels at det rette lokale blev ledig, dels at de tre børn, på hhv. seks, 13 og 17 år, nu er store nok til i højere grad at klare sig selv.

- Jeg har haft børn siden, jeg var 20 år gammel, så nu er det min tid. Det giver mening for mig at kaste mig ud i butikslivet nu. Jeg har blandt andet valgt at gøre det i Uldum for at familielivet bedre kan hænge sammen og min yngste datter f.eks. selv kan gå herned efter skole, fortæller Winnie Sørensen, der tidligere bl.a. har arbejdet som souschef i Rema1000.

Sammen med sin samlever Brian Laurberg har Winnie Sørensen selv istandsat lokalet på Søndergade i Uldum. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Et komplet sæt

Hun har sammen med sin kæreste Brian Laurberg, der er selvstændig tømrermester med firmaet Uldum Byg, den seneste tid været i fuld gang med at renovere butikslokalet på Søndergade, som hun lejer sig ind i. Når dørene slås op 28. februar er det planen, at det bliver til en butik med tøj til piger i alle aldre mellem 15 og 99.

- Det vil blive, sådan at man kan få et komplet sæt til en tur i byen i min butik. Udover tøj kommer jeg også til at sælge lidt sko, tasker, smykker og andre accessories, og man kan endda også få en værtindegave med herfra. Jeg vil f.eks. sælge duftlys, karklude, slik osv. Lidt andre ting end man ellers kan få i byen, fortæller Winnie Sørensen.

Hun kan fra butiksvinduet se lige over på Uldums veletablerede tøjforretning Grosbøl, som tredje generation, Mathilde Grosbøl, i dag driver. Winnie Sørensen ser det ikke som en ulempe, at Uldum med sine kun 1400 indbyggere nu får to tøjbutikker.

- Jeg kommer ikke til at have de samme mærker som Grosbøl, og jeg tror vi vil supplere hinanden godt. Vi skal have Uldum til at vækste, og jeg tror på, at mange synes, det er rart med et større udvalg, og at man ikke skal til de større byer, hver gang man skal have noget nyt, lyder det fra Winnie Sørensen.

Winnie Sørensen åbner en tøjbutik på Uldum hovedgade. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce