Annonce
Tørring Folkeblad

Ny tøjbutik tager form - åbner på fredag

Pappet for butiksvinduerne har indtil videre forhindret nysgerrige blikke i at kigge ind i den nye tøjbutik Winnies i Uldum, men bagved har den nye butik i den grad taget form. Foto: Morten Pape
37-årige Winnie Sørensen er i disse dage i fuld sving med at gøre klar til åbningen af sin nye tøjbutik i Uldum. Al inventar er genbrug.
Annonce

Uldum: Udefra ser det ikke ud, som om der er sket meget på Søndergade 14 i Uldum, siden Winnie Sørensen for en måned siden kunne offentliggøre, at hun havde planer om at åbne en ny tøjbutik på adressen, men indenfor er der en verden til forskel i det tidligere tomme butikslokale.

Tøj er hængt på bøjler, rå træplader sat på væggene, disken er lakeret, og forhængene i omklædningsrummene er hængt op. For på fredag klokken 10 slås dørene for første gang op til tøjforretningen, der kommer til at lyde navnet Winnies.

- Det bliver så spændende. Jeg glæder mig helt vildt, men er ikke nervøs. Jeg har haft min mor, søster og svigerinde til at hjælpe mig med at få styr på tøjet. Vi skal have gjort rent, have flyttet nogle lamper, og der er lige nogle flere ting, min mand skal have hængt op på væggene, men ellers er vi ved at være klar, lød det fra Winnie Sørensen inden weekenden.

37-årige Winnie Sørensen får opfyldt en mangeårig drøm, når hun på fredag slår dørene op til sin tøjbutik Winnies i Uldum. Foto: Morten Pape
Annonce

Godt med genbrug

Udover varene til butikken har hun ikke været ude at investere en hel masse i inventar med videre. Alt er nemlig købt brugt på auktioner med videre. Selv butiksdisken er brugt, men har efterfølgende fået et nyt liv med de budgetvenlige OSB-plader, som også omklædningsrum samt vægge er beklædt med.

- Udover, at vi selvfølgelig har sparet nogle penge på det, synes jeg heller ikke, der behøves at blive produceret noget nyt, når der er noget gammelt, der kan bruges. Jeg tænker generelt meget på, at tingene skal være miljøvenlige og bæredygtige, og jeg prøver også at finde de mest miljøvenlige produkter, når jeg køber varer ind til butikken, fortæller Winnie Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce