Annonce
Tørring Folkeblad

Præster sidder klar ved telefonen: Skal vi tage en snak?

Præsterne i den vestlige del af Hedensted Provsti er gået sammen om en fælles opfordring til at tage en snak. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Coronatiden har for mange betydet øget ensomhed. Nu rækker lokale præster hånden ud og opfordrer til, at man ringer og får en snak.

Tørring/Uldum/Aale/Hvirring: Savner du nogen at tale med i denne stille og triste tid, så er du velkommen til at kontakte en af præsterne.

Sådan lyder en fælles opfordring fra de fem lokale præster; Annette Lyster-Clausen i Uldum/Langskov, Janus Kirk Faaborg og Hanne Birgitte Kristiansen i Tørring/Hammer, Maria Bech Tuominen i Aale/Linnerup og Vibeke Fosgerau i Hvirring/Hornborg.

Annonce

Er her stadig

De har alle en fornemmelse af, at mange i coronatiden føler sig ensomme og savner kontakt med andre mennesker og vil derfor gerne gøre opmærksomme på, at præsterne på trods af diverse restriktioner, stadig er tilgængelige.

Her kan du få fat i din præst

Janus Kirk Faaborg (Tørring/Hammer): 31 34 03 05

Hanne Birgitte Kristiansen (Tørring/Hammer) : 75 80 11 24

Maria Bech Tuominen (Aale/Linnerup): 75 67 60 11

Vibeke Fosgerau (Hvirring/Hornborg): 23 20 05 85

Annette Lyster-Clausen (Uldum/Langskov): 20 97 12 02

Folkekirken tilbyder desuden gratis fortrolige samtaler med en præst online på sjælesorg.nu

- En snak med en præst behøves ikke at handle om tro og religion, men det handler helt grundlæggende om at give mulighed for menneskelig kontakt.  Mange sidder for sig selv, og nogle har måske slet ikke brugt deres stemme hele dagen og vil ikke trænge sig på hos de unge, der har travlt med børnepasning og arbejde.

- Men vi sidder altså klar med et øre, der kan lytte til din stemme og de tanker og bekymringer, der rumsterer hos dig, lyder det fra sognepræst Janus Kirk Faaborg på vegne af de fem præster.


Men vi sidder altså klar med et øre, der kan lytte til din stemme og de tanker og bekymringer, der rumsterer hos dig

Janus Kirk Faaborg, sognepræst Tørring/Hammer


Han er ikke i tvivl om, at der findes mange ensomme i lokalområdet. I efteråret startede han sammen med tre lokale mænd en herreklub op i Tørring, og til det første møde mødte hele 42 mænd op.

Siden har han på grund af coronarestriktioner været nødt til at aflyse de efterfølgende møder, men han er klar til at videreføre herreklubben, lige så snart coronaen tillader det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce