Annonce
Tørring Folkeblad

SÅDAN! Tørring-bo vinder Melodi Grand Prix

Laurits Emanuel (t.v.) fra Tørring vandt lørdag det danske Melodi Grand Prix sammen med makkeren Jesper Groth. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
Duoen Fyr og Flamme med Laurits Emanuel fra Tørring som medlem vandt lørdagens Melodi Grand Prix og skal nu repræsentere Danmark ved det internationale Eurovision.

Tørring: Laurits Emanuel byttede lørdag aften en fortid på blandt andet Tørring Gymnasium ud med en af de størst tænkelige scener, da han som halvdelen af duoen Fyr og Flamme stilede efter at vinde det danske Melodi Grand Prix.

Og det gjorde han med manér!

Sammen med skuespiller - og naturligvis også sanger - Jesper Groth sendte han nemlig 80'er vibes fra scenen i DR Byen til over en million seere hjemme i stuerne i en sådan grad, at parret vandt hele konkurrencen.

Annonce

Den selvskrevne forhåndsfavorit "Øve os på hinanden" fik i finalen 37 pct. af stemmerne foran Jean Michels "Beautiful", der fik 34 pct. af stemmerne.

Dermed skal Laurits Emanuel nu repræsentere de rød/hvide farver til den europæiske finale i Rotterdam til maj.

- Vi er så klar til at tage til Holland, sagde Jesper Groth.

- Mine hænder ryster. Se Laurits, fortsatte han, mens den lokale helt var mere fåmælt.

Som noget nyt i år var der ingen jury med til at afgøre vinderen. I stedet var det udelukkende seerstemmerne, som afgjorde Melodi Grand Prix.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 18

Tørring Folkeblad

Mathilde Grosbøl: - Fantastisk at kunderne har brugt tid på at rose vores butik

Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 17

Tørring Folkeblad

Bogsnak i Uldum Kær

Annonce