Annonce
Tørring Folkeblad

Tørring går mod Sclerose

Scleroseforeningen har i flere år lavet indsamlinger under mottoet Kys Sclerosen farvel. Nu tilføjes en landsdækkende gåtur 1. maj til arrangementerne, der har til formål at øge opmærksomheden på sygdommen. Arkivfoto

Tørring: 1. maj 2019 sætter Scleroseforeningen fokus på, at alt for mange, specielt kvinder, får sclerose. Det sker med en landsdækkende gåtur under overskriften "You go girl" Der er nemlig 16.000 personer med sclerose i Danmark, og derfor skal der denne dag gåes 16.000 skridt for dem, der ikke kan gå dem selv.

Også i Tørring bliver dagen markeret. Her har Jane Søiberg og Louise F. Mandal taget initiativ til et arrangement med udgangspunkt fra Tørring Camping. To gange i løbet af dagen (klokken 10 og klokken 14) er der fælles gåtur på tre forskellige ruter rundt i Uldum Kær. Før og efter frokostbuffeten kl. 12.30 og 13.30 er der mulighed for at høre to lokale kvinder fortælle om at leve med kroniske sygdom. Nemlig byrådspolitiker Hanne Grangaard (S), der har psoriasisgigt og Betina Johansen, der har endomitriose og bestyrer Tørring Camping.

Morgenmad og/eller frokost til før eller efter turen skal bestilles senest 30. april. Pris 75 kroner, hvoraf de 25 går til Scleroseforening.

På Scleroseforeningens hjemmeside kan man tilmelde sig eventet under holdet "Tørring". Her har Jane Søiberg også oprettet en lokal indsamling til fordel for Scleroseforeningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 24

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce