Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 15 og 16

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Uldum: En bilist endte natten til skærtorsdag 9. april sin køretur gennem Uldum med at køre ind i facaden på det lokale pizzeria, Italiano Pizza på hjørnet af Kærvejen, Nørregade og I P Hansens Vej. Forinden var det blevet til en tur gennem byen, hvor der heldigvis ikke skete personskade, men hvor en del af kørslen ikke har foregået på vejen.

- På Højskolebakken påkører bilisten, der er kørende i en lille rød bil, et vejskilt og en lygtepæl, og i det hele taget vælter han noget rundt i sin kørsel. To minutter efter, klokken 01.36, får vi så en melding om, at bilisten er kørt ind i et skilt og i facaden på et pizzeria, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund.

Bilisten er en 34-årig mand fra Tørring-området, der ud fra politiets meldinger sandsynligvis var påvirket.

Torsdag middag var der sat træplader op ved pizzeriaet, hvor en rude var blevet knust i forbindelse med påkørslen.

Annonce

Tørring

En ældre kvinde, der er bosat i et rækkehus på Fuglevænget i Tørring, blev mandag formiddag, 6. april, hjulpet ud fra hendes bolig, da der opstod en brand i køkkenet.

Det fortæller Michael Bruun, der er indsatsleder hos Sydøstjyllands Brandvæsen.

Kvinden var i gang med madlavning, da branden pludselig brød ud ved komfuret og emhætten, hvorefter den hurtigt bredte sig til loftet.

Dette fik, ifølge brandvæsenet, en nabo eller en vicevært til at kontakte dem, hvorfor de ankom til rækkehuset kort efter - klokken 11.07.

- Hun er blevet taget med til observation, hvilket er helt normal procedure, når man har indåndet røg. Hun var naturligvis lidt chokket, men havde det fint og var ved godt mod, fortæller Michael Bruun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce