Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 44

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tørring: En villa på Krovænget i Tørring blev mellem forrige tirsdag kl. 7.25 og onsdag kl. 7.55 udsat for indbrud, oplyser Sydøstjyllands Politi. Man er kommet ind via et knust vindue i et badeværelse og har stjålet en computer og sølvtøj.

Annonce

Tørring

Et hus på Spurvevej i Tørring blev onsdag mellem kl. 6 og 17.30 udsat for indbrud. Der blev aflistet en rude i hoveddør og stjålet kontanter, tøj, uldtæpper og seks Wegner-stole, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Tørring

En villa på Fugleparken i Tørring blev torsdag kl. 11.50 udsat for indbrud. Der blev opbrudt et vindue, og man har været rundt i hele huset, men umiddelbart er der ikke stjålet noget.

- Vi har bemærket, at der har været en del indbrud i Tørring den seneste uge, men vi kan ikke sige noget om, om der er en sammenhæng, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Uldum

En villa på Lærkevej i Uldum blev fredag mellem kl. 16.40 og 22.20 udsat for indbrud. Et stuevindue blev opbrudt og hele huset gennemrodet. Der er ikke opgjort, hvad der er stjålet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Uldum

Et hus på Vestergade i Uldum blev fra fredag kl. 17 til midnat udsat for indbrud. Gerningsmanden kom ind via et opbrudt stuevindue og stak af sted med sølvbestik, mønter og smykker, fremgår det af politiets døgnrapport.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce