Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 50

Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Tørring: To 17-årige drenge fra Tørring-egnen fik en mindre genial idé til, hvordan de søndag 13. december kl. 6.55 skulle runde en fest af.

Desuagtet at begge var spirituspåvirkede og forøvrigt ikke var i besiddelse af et kørekort, udnyttede de nemlig, at en af deres forældres bilnøgler lå frit fremme.

Det fortæller Sydøstjyllands Politi.

Drengene nåede dog ikke meget længere væk end indkørslen, inden de kørte af vejen og endte i en grøft.

- Så det kan man godt sige, var en kort fornøjelse, siger politikommissær Lars Elmstrøm.

Begge måtte efter uheldet en tur på skadestuen, men de slap med mindre skrammer.

Af hensyn til drengene vil politiet ikke komme adressen nærmere, end at der er tale om en by i Tørring-egnen. De kan dog formentlig se frem til en sigtelse for både spirituskørsel og brugstyveri.

Annonce

Rask Mølle

Det var formentlig ikke en ekstraordinær julestemning, der fredag 11. december kl. 14 fik en 69-årige mand fra Flemming til at køre ind i en juletræsplantage på Honum Skovvej i Rask Mølle.

Ifølge Sydøstjyllands Politi skyldtes det snarere, at manden, som kom kørende i østlig retning, af uransaglige årsager mistede herredømmet i forbindelse med et sving.

Herefter kørte han gennem et trådhegn, inden han endte blandt de mange rødgran.

Der skete hverken skade på manden eller juletræer i forbindelse med uheldet, oplyser politiet.

Annonce

Givskud/Ølholm

En 34-årig mandlig lastbilchauffør fra Nordjylland afgik torsdag 10 december ved døden efter et færdselsuheld på Midtjyske Motorvej mellem Ølholm og Givskud.

Ved samme uheld blev en udenlandsk mandlig lastbilchauffør på 35-årig kvæstet. Han er dog udenfor livsfare.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi Halfdan Kramer fortalte efter ulykken, at uheldet formentlig var sket, fordi to lastbiler var kørt frontalt sammen.

- Foreløbig ser det ud, som om at en lastbil, der kører i østgående retning, af ukendte årsager kører igennem autoværnet og enten bliver ramt eller rammer en lastbil, der kører i vestgående retning, lød det fra vagtchefen til Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge Ritzau kørte den nu afdøde 34-årige af ukendte årsager ud i midterrabatten og videre gennem autoværnet, inden han ramte den modkørende lastbil. Nærmere undersøgelser skal nu fastslå, hvorfor ulykken skete, fortæller vagtchef Steffen Wolf til nyhedsbureauet.

Uheldet betød, at motorvejen en stor del af dagen var helt eller delvist spærret mellem Ølholm og Givskud. Torsdag eftermiddag var begge vognbaner i vestlig retning mod Herning fortsat spærret, mens den ene vognbane i østgående retning igen var farbar.

Ifølge Ritzau kørte den nu afdøde 34-årige af ukendte årsager ud i midterrabatten og videre gennem autoværnet.

Uheldet skete klokken 11.12.

Annonce

HJortsvang

Selvom det er sparsomt med oplysninger, fortæller Sydøstjyllands Politi, at en 47-årig mand fra Give fredag 11. december kl. 8.30 kørte ind i en indkørsel og videre gennem et trådhegn, inden han endte på en mark.

Det hele foregik på Kodamvej i Hjortsvang, men hvad der lå bag uheldet, vides ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Online Tegneskole

Annonce