Annonce
Trekantens Folkeblad

Du kan vinde præmier ved at købe fyrværkeri og støtte springcenter

Sådan skal et nyt springcenter i Gauerslund se ud. Og man kan støtte Gauerslund Gymnastiksarbejde på mange måder, også ved at købe fyrværkeri. Illustration: Constructa Rådgivning

Børkop: - Er du en af dem, der vælger at lade Børkop Festfyrværkeri donere en del af deres overskud til Gauerslunds nye springcenter, så har du nu chancen for at vinde flotte præmier, lyder det i en pressemeddelelse fra Gauerslund Gymnastiks Fundraising Udvalg.

Fire lokale firmaer har nemlig sat præmier på højkant, så hvis man køber sit nytårskrudt hos Børkop Festfyrværkeri, Industrivej 78 og husker at oplyse kode 7081 ved betaling, kan man deltage i konkurrencen.

Det kræver dog, at tager et billede af bonen og sender til Gauerslund Gymnastik på mobilnummer 5013 0861. Det samme gælder ved køb på www.bkraket.dk

Billedet af bonen sendes inden 1. januar.

- Fundraising Udvalget vil herefter udtrække de heldige vindere, som får direkte besked og bliver offentliggjort på Gauerslund Gymnastiks Facebookside. Og fra alle os til alle jer, glædelig jul og godt nytår, lyder det videre fra Gauerslund Gymnastiks Fundraising Udvalg.

Præmierne man kan vinde er: 1) Hotel Comwell Kellers Park i Brejning – overnatning for 2 personer med adgang til spa, 2) Primovino i Børkop – vingave, 3) FriBryg i Børkop – to store special-øl og 4) Cliniq Christina i Børkop – ansigtsbehandling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce