Annonce
Trekantens Folkeblad

Kazim har overtaget lokalt bageri: Han lover store forandringer

Kazim Bulduk, 42, er ny ejer af Brejning Bageri. Han håber, at han med byens opbakning kan forblive bageriets ejer mange år ud i fremtiden. Foto: Søren Gylling
Kazim Bulduk er ny ejer af Brejning Bageri. Bageriets kunder kan, ifølge Kazim Bulduk, se frem til større sortiment, bedre kvalitet, udvidede åbningstider og mere kommunikation.
Annonce

Brejning: Brød, boller og basser kan fortsat købes i Brejning Bageri, der 15. juni fik den tredje ejer på ét år.

Bageriet er blevet overtaget af 42-årige Kazim Bulduk, der blev gjort opmærksom på bageriets situation på Facebook. Og så slog han hurtigt til.

- Jeg så, at bageriet var til salg i en annonce på Facebook, og så tænkte jeg, det lød meget interessant. Jeg tog derefter ud for at kigge på det, hvor jeg snakkede med den tidligere ejer. Vi blev så enige om en pris, hvorefter jeg overtog det. Det hele gik utroligt hurtigt, siger Kazim Bulduk.

Kazim Bulduk er født i Sønderborg, men bor i Vejen, hvor han i 26 år har drevet pizzariet Pizza Shot. Han har tidligere gået med overvejelser om at åbne et pizzeria i Børkop, men valget faldt i stedet på Brejning Bageri.

Selvom der er mærkbare forskelle på at drive et pizzeria og et bageri, så er Kazim Bulduk forholdsvis fortrøstningsfuld.

- Jeg tror ikke, det er sværere at drive et bageri. Jeg tror bare lige, man skal ind i tingene. Men jeg er ikke bange for at gå ind i noget nyt. Det har jeg aldrig været, fortæller Kazim Bulduk, der med byens opbakning håber at forblive bageriets ejer mange år ud i fremtiden.

Annonce

Flere forandringer

Ifølge Kazim Bulduk kan kunderne se frem til betydelige forandringer – både i form af kvalitet og sortiment.

Alt brødet i bageriet er langtidshævet, råvarerne er friske og udvalget er større. Der vil hver morgen være varme rundstykker indtil ved 10-tiden – og så bliver der serveret frisklavede sandwich.

- Vi er begyndt at sætte fokus på at lave sandwich, som indtil videre har været en stor succes, siger Brejning Bageris nye ejer.

Han mener, det er vigtigt at møde kunderne med et smil og tage sig tid til at tage en snak – og så er bageriets facebookside et vigtigt redskab.

- Vi bruger vores facebookside rigtigt meget, hvor vi oplyser om tilbud og nye tiltag. Der bliver lavet opslag flere gange dagligt, så kunderne kan følge med i, hvad der sker, siger Kazim Bulduk.

Kazim Bulduk har udvidet bageriets åbningstider med en time i hverdagene og en halv time i weekenden, hvorfor åbningstiderne nu hedder 6 til 17 mandag-fredag og 6.30 til 16 lørdag-søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce