Annonce
Trekantens Folkeblad

Konfirmandmodeshowet trak fulde huse

Smukke unge mennesker i smukt tøj. Genbrug hitter. Privatfoto
Annonce

Gauerslund: Der var sus i konfirmationsskørterne på den røde løber i Gauerslund Sognehus, da 10 nuværende og tidligere konfirmander i onsdags viste årets genbrugsfund frem inden for konfirmantionstøj og 2. dagstøj.

Nok blev modellerne en anelse usikre, da de så den store tilslutning til arrangementet, men stemning var i top og det hel løb af staben på flotteste vis.

Alle de frivillige omkring arrangementet gjorde en kæmpe indsats - og der er ingen tvivl om, at ideen skal genbruges næste år. De følgende uger vil det fortsat være muligt at se og købe de fremviste konfirmationskjole, skjorter, habitjakker m.m i sognehusets åbningstid. Overskuddet fra salget videreformidles af Menighedsplejen i Gauerslund Sogn til bl.a. julehjælp og feriehjælp i sognet.

Der kom cirka 135 gæster til modeshowet, hvor 10 modeller og 5 assistenter på lyd, bordpynt og andre praktiske opgaver i alt har brugt 3-5 eftermiddage i januar på at sætte modeshowet op. Det er sket sammen med de frivillige voksne, Karina Petersen og Johna Boel Dalegaard.

Modeshowet var flot og spektakulært. Privatfoto
Der var 135 gæster, som fyldte sognehuset i Gauerslund godt op. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce