Annonce
Trekantens Folkeblad

Smidstrup Byfest var en fest for alle aldersgrupper

Ifølge byfestudvalget har årets byfest været en succes. Et af de store trækpladstre er Smidstrup Games, hvor de deltagende hold er meget opfindsomme med deres udklædninger. Foto: John Hartvig Mølgaard
Hos byfestudvalget er man meget tilfreds med dette års byfest, og peger kun på nogle få ting, som kunne have været bedre
Annonce

Smidstrup: Det var et tilfreds byfestudvalg, som søndag aften kunne gøre status på endnu en vellykket udgave af Smidstrup Byfest.

En byfest, som har budt på festlige indslag og aktiviteter for alle aldersgrupper såsom søndagens velbesøgte Gurli Gris-show og tirsdagens aktivitetsdag for de mindste, løbe- og gåture for de friske, ølsmagning og halbal for de festlystne samt præmiewhist og banko for de lidt ældre.

Vi fik udsolgt i byfestburgere, og vi havde også kun to kilo pomfritter tilbage plus at vores spareribs var udsolgt.

Allan Hylleberg Hansen, byfestudvalget

Annonce

For alle aldersgrupper

Man kan ikke klandre byfesten for ikke at have noget for alle alderstrin, og ifølge Allan Hylleberg Hansen fra byfestudvalget har årets byfest da også været en succes.

- Det har været en rigtig god byfest i år. Det er forløbet rigtig godt og planmæssigt. Vi har haft rigtig mange mennesker inde både lørdag og søndag. Søndag er normalt en stille dag, men Gurli Gris-showet tiltrak en masse børn, som kom fra oplandet, fortæller han.

Ifølge ham er årsagen til de mange besøgende det gode vejr, som han betegner som "perfekt byfestvejr".

Yderligere har der i løbet af byfesten været godt salg i boderne, hvor der i flere undervejs måtte meldes udsolgt.

- Vi har solgt rigtig meget mad i år. Vi fik udsolgt i byfestburgere, og vi havde også kun to kilo pomfritter tilbage plus at vores spareribs var udsolgt. Så det er også gået rigtig godt, fortæller han.

Annonce

Lidt larm efter lukning

Der har ifølge Allan Hylleberg Hansen også været nogle få skår i glæden. Om tirsdagen var der nogle udfordringer i forhold til at få folk til at holde op med at feste, da pladsen lukkede.

- Sommetider når vi holder byfest, har vi nogle udfordringer med musik og sådan noget. Tirsdag er faktisk den eneste dag, hvor der har været lidt musik heromme om natten, fortæller han.

Derudover var dette års halbal heller ikke lige så velbesøgt, som det plejer.

- Vi tror, at det skyldes at folk har festet igennem hele ugen, fordi at vi har haft så godt vejr, siger Allan Hylleberg Hansen.

Søndag aften var der fakkeloptog gennem byen, inden Smidstrup Byfest 2019 sluttede med et brag med et stort fyrværkerishow.

Der var noget for alle aldersgrupper til årets byfest. Foto: John Hartvig Mølgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce