Annonce
Trekantens Folkeblad

Vinmanden mærker en forøget interesse

Primovino og Christian Hess holder åbent og salget af vin og spiritus går fint i disse tider, hvor folk bliver hjemme. Foto: Jørgen Flindt
Primovino må gerne holde åbent, og vinmanden Christian Hess mærker en forøget interesse for, at folk gerne vil forkæle sig med en god flaske vin.

Børkop: Det kniber med at komme på restaurant i disse nedlukningstider, og det nyder Christian Hess, der er indehaver af Primovino i Ny Boder, på sin vis godt af.

- Når folk ikke går ud, laver mange deres egen restaurantbesøg derhjemme. Måske med en god steak, eller med take away eller hvad man nu ønsker. Og så skal der lige en god flaske vin eller to til, siger han.

Primovino må gerne holde åbent, for det er levnedsmidler, og det betyder, at Christian Hess holder åbent i butikken fem timer om ugen. Ganske som han plejer.


Da jeg her i starten af januar meldte ud, at jeg oprettede en romklub med plads til 15 medlemmer, var der udsolgt på fire timer.

Christian Hess, Primovino


- På den måde er der ikke den store forskel, men det er da på andre måder. Jeg plejer for eksempel at have stor opbakning til mine vinsmagninger og events, men de ligger jo helt stille lige nu, og de er ærgerlige at undvære. Til gengæld har jeg fået lavet en romklub og en vinklub, og de er meget populære. Da jeg her i starten af januar meldte ud, at jeg oprettede en romklub med plads til 15 medlemmer, var der udsolgt på fire timer, siger Christian Hess.

Annonce

Byen bakker op

Han føler, at byen bakker op. At der er en loyalitet, som mærkes stærkere i en krisetid.

- Det er så dejligt at opleve, og personligt skal jeg ikke klage, men som alle andre trænger jeg til at hverdagen vender tilbage, siger han og kører hånden gennem håret.

- Jeg har godt nok fået noget af en manke, så savnet efter almindelige tider kan også ses på toppen af mit hoved, siger han og griner.

Primovino holder til i Ny Boder, og der er fysisk åbent i butikken fredag klokken 14 til 17 og lørdag klokken 10 til 12. Desuden er netbutikken selvfølgelig altid åben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Annonce