Annoncørbetalt indhold

4 trin til at optimere din livskvalitet

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bedrenaetter.dk

Livskvalitet er et begreb, som både er subjektiv og defineret. For på den ene side er der de basale rammer, vi kender fra behovspyramiden såsom mad, vand og bolig. På den anden side er vi selv med til at definere et godt liv. For nogle vil det være at hjælpe andre, og for andre vil det være at have tid til at kunne tage på ferie. Et godt liv er en blanding af et godt fysisk og psykisk samt socialt velvære. I denne artikel gennemgår vi nogle af de skridt, man kan tage for at opnå det.

Få en god nats søvn

Der kan være store konsekvenser ved at sove dårligt. Ofte kan forklaringen være, at man ligger med ængstelige tanker, eller at man er stresset. Men andre gange kan man vågne i løbet af natten, fordi man ikke har et ordentligt søvnmiljø.

Hvis man vågner med sved på panden eller med kuldegysninger, er det et tegn på, at man skal ændre på temperaturen i rummet. Men det kan også være, at man ikke har en ordentlig seng at ligge på. For en seng, der ikke passer til ens krop, kan give ømhed. Med en god seng vil man hurtigt kunne mærke forskel i sin søvn.

Lav noget, der giver mening

Vores hverdag kan hurtigt blive fyldt op af arbejde og praktiske gøremål. Selv om man kan være glad for sit arbejde, så kan man miste retningen. For mange er det vigtigt, at arbejdet giver mening. Derfor kan det være en idé at finde en hobby eller en anden aktivitet, som giver glæde i livet. Det kan være frivilligt arbejde, spille på et instrument, lære et sprog og meget mere.

Vær taknemlig

Gode vaner kan skabe grobund for højere livskvalitet. Ved at bruge et kvarter hver morgen på taknemlighed skaber man forudsætningen for en bedre dag. For i en travl hverdag kan vi komme til at tage ting for givet. Det kan være, at man siger til sig selv eller skriver i en notesbog, at man er glad for, at man kom ud og løbe en tur. Eksempler på nogle af de sætninger kan være:

·        Jeg er taknemlig for alt, der bringer mig glæde

·        Jeg minder mig selv om, at jeg har mange gode ting i mit liv nu

·        Mit liv er vigtigt og har mening

Få den negative energi ud

Det kan være svært at tænke positivt, hvis man har ting, der trækker en ned. Det kan være alt fra et rodet hjem til en ven, der ikke taler ordentligt til en, eller en konflikt med en kollega. Uanset hvad det er, så er der ting, som kan dræne en for energi. Så identificer den negative energi og se, om du kan få vendt den om.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit