Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du bruge stickers når dit barn holder fødselsdag

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af grafical.dk

En stor dag for ethvert barn er hvert år, når deres fødselsdag nærmer sig. Dette er for langt de fleste ensbetydende med gaver og kager dagen lang. For nogle betyder det også, at de skal have venner på besøg efter skole, hvor de kan hygge sig i nogle timer. Er du en forælder, som står for planlægningen af den næste helt store børnefødselsdag, vil du her blive præsenteret for, hvordan du kan bruge Stickers, når pynten skal i hus. Disse er nemlig gode til meget mere, end man lige tror.

Lav indbydelserne sammen og pynt dem festligt

En rigtig nem måde at pynte op, og sætte et personligt præg på fødselsdagsfesten er nemlig ved at bruge klistermærker. Disse kan sættes på alt, og fås i et utal af forskellige former, farver og kategorier. Er dit barn helt vild med superhelte, og er det dette tema i kører, kan I købe Stickers med forskellige helte og skurke. Når du og dit barn laver invitationerne, som skal sendes ud til klassekammeraterne, så kan du sørge for skrivearbejdet, mens dit barn har mulighed for at sætte Stickers fast på hver invitation, så gæsterne allerede på forhånd ved, hvad der venter dem.

Lad dit barn hjælpe til med pynt i køkkenet

Når invitationerne er sendt ud, er der ikke andet at gøre end at vente på den store dag. Til fødselsdagen skal der serveres noget mad af en art. Ønsker dit barn flere forskellige ting, kan det være en sjov idé, at markere forskellige madvarer med Stickers der passer til dem. Du vil nok igen stå for hovedarbejdet i køkkenet, men en god måde at inddrage dit barn på er, ved at lade dem sætte sjove eller informerende Stickers på skålen med gulerødder eller fadet med kage.

Brug Stickers til lege og aktiviteter

Et gennemgående tema for mange børnefødselsdage er også, at der er noget aktivitet i form af en planlagt leg. Den helt klassiske er en skattejagt. Her kan du igen bruge Stickers til at markere, hvor der er poster eller ledetråde, som gæsterne skal følge. Det kan også være, at børnene skal samle forskellige Stickers gennem legen, for til sidst at indløse disse til en slikpose, når de har samlet alle Stickers. Alt i alt kan Stickers altså bruges til mange ting, når der skal holdes børnefødselsdag. Det er også en billig form for pynt, hvilket for mange er hensigtsmæssigt, da en fødselsdag nemt kan gå hen og blive en dyr omgang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit