Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ansager bliver til festivalplads

Det er sjette gang, Mariefestivalen afvikles i Ansager. Pressebillede
Mariefestivalen afvikles for sjette gang. Det sker efter et års pause.

Ansager: I dagene fra 29. august til 1. september afvikles den firedagsfestival Mariefestival for sjette gang i Ansager. Under festivalen bliver byens indbyggertal atter en gang langt mere end fordoblet. I løbet af disse fire dage forvandles hele byen nemlig til én stor festivalplads, når Mariefestivalen løber af stablen og byder på over 200 koncerter med 500 musikere fordelt på 20 scener rundt om i byen.

Nogle af de mange musikalske navne, der udgør dette års alsidige festivalprogram, er Kejser Larsen Band, The Grandfætters, Mads Jørgensens Jazzkapel, A Shepherd´s Tale, Esben Kronborg, Mads Toghøj og selvfølgelig Neighbours & Friends.

Festivalprogrammet byder også på en snak med den anmelderroste sanger og sangskriver Kristina Holgersen, der er født og opvokset i Ansager, men i dag bosiddende i København. Hun vil til Radio 24syv-journalist Per Lysholt fortælle om sin opvækst i Ansager, barndommens drømme og hvordan hendes seneste album, ”Ny Start”, har rod og hjerte i Ansager.

I øvrigt fejrer Musik Galleriet og Mariehaven i år henholdsvis 20 og 10-års jubilæum. Festivalen skydes også i gang i fællesskabets ånd.

Fredag 30. august kl. 15.00 samles musikere, sangere, bysbørn og alverdens godtfolk nemlig for at gå i samlet optog fra Mariehaven til Ansager Torv, hvor festivalen officielt åbner med borgmestertale, sange og gode ord kl. 16.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

15 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce