Annonce
Ugeavisen Grindsted

FysioDanmark overtager Thor Fys i Grindsted

Charlotte og Lars Nikolajsen, der i forvejen driver FysioDanmark i Esbjerg, Varde og Billund, rykker ved indgangen af oktober ind i Grindsted. Det sker, når de overtager Thor Fys fra Per Thorsen. Privatfoto
Både i Grindsted og Billund skal FysioDanmark i løbet af de kommende måneder til at indrette en ny klinik. Med overtagelsen af Thor Fys fra 1. oktober, er FysioDanmark nu også til stede i Grindsted.
Annonce

Grindsted: Ved indgangen til den kommende måned kommer der et nyt navn på dørskiltet ved Thor Fys på Søndre Boulevard i Grindsted. Per Thorsen har solgt sin klinik til til FysioDanmark, som dermed udvider sin forretning med endnu en kæde.

Charlotte og Lars Nikolajsen driver i forvejen FysioDanmark-klinikker i både Esbjerg, Varde og Billund, og nu kan de altså tilføje Grindsted til den liste.

- Vi har efterhånden i et godt stykke tid været på udkig efter en klinik i Grindsted, så det er med stor glæde, at vi nu har fået mulighed for at overtage Pers klinik. Vi glæder os til at servicere borgerne i Grindsted, både de, der allerede har en tilknytning til Pers klinik, og dem, der i fremtiden har brug for kvalificeret fysioterapi, lyder det i en pressemeddelelse fra Lars Nikolajsen, der i forvejen ikke er helt ubekendt med Grindsted.

- Vi er jo allerede en smule til stede i Grindsted, idet vi fra klinikken i Billund har varmtvands genoptræning i Magion, og det tilbud kommer vi om muligt til at udvide, når vi nu er fast repræsenteret i byen, tilføjer han.

Den nye ejer vil i den kommende tid lægge hovedet i blød og finde ud af, om hans nye klinik i Grindsted skal trænings- og genoptræningscenter, ligesom de øvrige klinikker. Alternativet er at samarbejde med andre om denne del.


Vi har efterhånden i et godt stykke tid været på udkig efter en klinik i Grindsted, så det er med stor glæde, at vi nu har fået mulighed for at overtage Pers klinik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce