Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted er tilbage på 1. pladsen i serie 2

Grindsted vandt søndag med 5-3 over BV Oksbøl og er dermed tilbage på 1. pladsen i serie 2. Arkivfoto: Alex Hermann
Søndagens kamp mod BV Oksbøl resulterede i en sikker sejr til Grindsted, som dermed bejler til oprykning.
Annonce

Grindsted: Det blev endnu engang til tre point, da Grindsted GIF søndag formiddag spillede sig tilbage på førstepladsen i fodboldens serie 2.

BV Oksbøl var på besøg i Grindsted, og de blev sendt retur til Vestjylland med et nederlag på 5-3.

- Efter en time spillet havde vi sat kampen på plads med en føring på hele 5-1, og som det eneste negative, så sænkede vi derefter energiniveauet, hvilket betød, at gæsterne fik bedre fat, siger Grindsted-træner Christian Thorne.

Annonce

Tre mål indkasseret

Da de to hold mødtes tidligere på efteråret, vandt Grindsted med 6-2, og ved den lejlighed havde Grindsted-spillerne visse udfordringer i indledningen af kampen. Denne gang blev det dog anderledes, og derfor blev opgøret tidligere afgjort.

I løbet af kampens sidste 10 minutter fik gæsterne lov til to gange at pynte på resultatet, og det generede en smule i Grindsted-lejren. Holdets store styrke gennem hele sæsonen har nemlig været defensiven, og inden denne kamp havde holdet blot lukket fire mål ind i denne sæson - heraf havde BV Oksbøl altså scoret de to. Nu har vestjyderne nettet fem gange mod Grindsted.

Første reducering var en flot scoring, der blev sendt helt op i hjørnet uden chance for Grindsted-målmand Sune Nissen. Helt så imponeret er Grindsted-træneren ikke over kampens sidste scoring.

- Anden reducering i overtiden var af den unødvendige slags. En del spillere lignede nogen, der var for tidligt på vej i omklædningsrummet. En ærgerlig følelse her bagefter, da vi er meget dedikerede i at holde målscoren nede, siger Christian Thorne.

Annonce

Ny kamp på søndag

Som ubesejret efter otte kampe er Grindsted nu tilbage på den førsteplads, der giver oprykning til serie 1. Der er dog tale om en jævnbyrdig række, så der skal mange flere point ind på kontoen, hvis drømmen om oprykning skal gå i opfyldelse.

Holdets næste kamp finder sted på søndag den 27. september klokken 18. Her skal holdet en tur til Esbjerg, hvor Spangsbjerg IF i dagens anledning har flyttet sin hjemmebane til Esbjerg fB's kunstgræsbane på Gl. Vardevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce