Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Rotary Klub har fået ny præsident

Kurt Kirkegaard giver posten som præsident for Grindsted Rotary Klub videre til Erik Serup Hansen. Privatfoto
Kurt Kirkegaard har overladt præsidentposten i Grindsted Rotary Klub til Erik Serup Hansen.
Annonce

Grindsted: Grindsted Rotary Klub har fået ny frontfigur. Kurt Kirkegaard, som i det seneste år har stået i spidsen for organisationen, har givet stafetten videre til Erik Serup Hansen.

Den nye præsident vil blandt andet indføre den mulighed, at nogle personer, der ikke er medlemmer af Grindsted Rotary Klub, alligevel kan deltage i foreningens arrangementer.

- Vi har så mange gode oplevelser i Rotary, og dem vil vi gerne dele, siger Erik Serup Hansen via en pressemeddelelse.

- Folk tror ofte, at vi er noget andet, end vi er. Derfor må man gerne komme og opleve os. Hovedformålet er at vise, hvad Rortary står for, tilføjer den nye præsident.

Det nye rotary-år begynder efter sommerferien, og her vil der især være fokus på bæredygtighed samt "i samfundets tjeneste". Medlemmerne skal blandt andet besøge virksomheder, der er dygtige til bæredygtig produktion og genanvendelse samt have besøg af oplægsholdere, der via frivilligt arbejde eller deres professionelle profession gør en positiv forskel for andre.

Rotary

Rotary er et verdensomspændende netværk med cirka 1,2 millioner medlemmer på verdensplan. Rotary udfører og støtter velgørende og humanitært arbejde over hele verden.

Rotary er mest kendt for at sende udvekslingsstudenter rundt til hele verden. Hvert år bliver cirka 10.000 unge fra hele verden sendt på udveksling i et fremmed land.

Grindsted Rotary Klub blev stiftet i 1947 og har i dag cirka 30 medlemmer, som mødes hver mandag i Magion.

Bestyrelsen i Grindsted Rotary Klub består af Erik Serup Hansen, Annette Lundgaard, Vibeke Jochumsen, Kurt Kirkegaard, Klaus Jeppesen, Johnny Jensen og Søren Bonde.

Rotary støtter en række velgørende og humanitære tiltag på både lokalt og globalt plan. De cirka 30 medlemmer af klubben i Grindsted gør blandt andet en indsats mod polio, og de sikrer, at en række fattige familier i Gambia kan være selvforsynende, og at deres børn kan komme i skole.

Brasilianske Laura Dias er via Rotary havnet i Grindsted som udvekslingsstudent. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce