Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted vandt med 4-0 - og må nu væbne sig med tålmodighed

Lørdagens sejr på 4-0 over HTS er måske/måske ikke sæsonens sidste kamp for Grindsted GIF. Arkivfoto: Alex Hermann
Det er endnu uvist, om sæsonen er forbi for seniorspillerne i Grindsted GIF. Der mangler blot en enkelt kamp i sæsonen, men nu er seniorfodbolden suspenderet i foreløbig fire uger.
Annonce

Grindsted: Det blev til en på papiret stensikker 4-0-sejr, da Grindsted GIF lørdag eftermiddag tog imod HTS, som er et holdsamarbejde mellem fodboldklubberne fra Horne, Tistrup og Sig.

Kampen var årets måske sidste, da de nye coronarestriktioner i foreløbig fire uger sætter en stopper for al seniorfodbold. Foreløbig er kampene i sidste spillerunde udsat i en måneds tid, men det er i sidste ende op til regeringen, hvornår der igen kan spilles bold - og om det kan ske inden for en tidsramme, der gør det muligt at spille sæsonen færdig.

Hvis sæsonen ender med at blive afbrudt, kan det være en spand koldt vand i hovedet på Grindsted GIF. Holdet ligger inden sidste spillerunde på den 2. plads, som giver adgang til kvalifikationskampe om oprykning til serie 1. Den placering kan i sidste ende vise sig værdiløs, hvis sæsonen ender med at blive afblæst før tid.

Annonce

Rodet kamp

Om sejren over HTS derfor i sidste ende viser sig at være betydningsløs, er endnu uvist. Men trods usikkerheden blev der altså leveret en sikker sejr.

- Det blev lidt af en rodet kamp, der krævede noget både inde på banen og udenfor. For at overraske forsøgte vi os med et lidt andet og noget mere offensivt system, og der lå en del overvejelser bag. Det skulle forsøges, fortæller Grindsted-træner Christian Thorne, som derfor ændrede på holdet i pausen.

- Der var ikke indtruffet nogen katastrofe i 1. halvleg, og vi havde skabt et par rigtigt gode muligheder for scoringer, men spillet virkede noget rodet og uorganiseret. Uden plan, siger han.

Annonce

Fortjent sejr

Ændringerne viste sig at være en god idé, for efter pausen scorede først Jacob Vikjær, mens Jesper Dahl Schmidt nettede to gange, inden Christoffer Wutborg lukkede festen og sejren på 4-0.

- Spillerne præsterede bare rigtigt godt over hele linjen og gjorde sig fortjent til sejren, siger Christian Thorne.

I de kommende uger må spillerne altså væbne sig med tålmodighed, inden det bliver afgjort, om sæsonen kan spilles færdig.

Mens seniorer og oldboys har forbud mod at spille fodbold i de kommende fire uger, må unge under 21 år gerne fortsætte med fodboldspillet.


Spillerne præsterede bare rigtigt godt over hele linjen og gjorde sig fortjent til sejren.

Christian Thorne, træner, Grindsted GIF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce