Annonce
Ugeavisen Grindsted

Halloween er aflyst i Grindsted

Det hovedløse spøgelse skulle have spredt lidt uhygge i midtbyen i Grindsted fredag den 30. oktober, men på grund af corona kommer spøgelset ikke denne gang. PR Foto
Halloween skulle have været markeret på fredag den 30. oktober, men på grund af de seneste corona-restriktioner er det aflyst i år.
Annonce

Grindsted: Fredag den 30. oktober havde Grindsted Handelsstandsforening lagt sig i selen for, at Halloween skulle have været fejret i midtbyen helt frem til klokken 21.

Men på grund af de seneste meldinger fra regering og sundhedsmyndigheder er årets Halloween blevet aflyst.

Man kunne ellers være kommet til at hilse på det hovedløse spøgelse, som ville gå rundt og sprede lidt uhygge med børn eller man kunne opleve de mange andre (u)hyggelige aktiviteter.

Den traditionelle græskarskæring var blevet droppet. Men det var planen, at FDF'erne, De Grønne Spejdere og Grindsted Privatskole skulle skærer græskarhoveder og stille dem op på Torvet.

- FDF'erne, spejderne og privatskolen får alligevel hovederne leveret, så de kan bruge dem selv, fortæller Johnny Hansen fra Grindsted Handelsstandsforening, der sammen med Flemming Elbæk stod bag Halloween i Grindsted.

Grindsted Amatør Scene, GAS, var også hyret til at gå rundt og sprede uhygge, men de bliver hjemme i år.

Der var også bestilt et stort oppusteligt spøgelsestelt med gange indenfor som i en labyrint, der ville være pyntet med forskellige uhyggelige ting.

Annonce

Lukker klokken 18

Det var også en del af den store plan, at der hele aftenen igennem skulle køre et spøgelsestog rundt i byen, eller man kunne prøve en rodeo-græskar og se, hvor længe man kunne blive siddende inden man røg af.

Netop på grund af coronaen så havde Johnny Hansen og Flemming Elbæk taget alle forholdsregler og de mente - indtil statsministerens pressemøde fredag - at det ville være forsvarligt at gennemføre.

- Det var planen, at butikkerne skulle holde åbent til klokken 21, men de lukker nu til normal tid klokken 18, siger Johnny Hansen.


FDF'erne, spejderne og privatskolen får alligevel hovederne leveret, så de kan bruge dem selv

Johnny Hansen, Grindsted Handelsstandsforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce