Annonce
Ugeavisen Grindsted

Johnsen råbte op: Nu er der ryddet op ved den gamle Netto

Poul Erik Johnsen er glad for, at der nu er blevet ryddet op ved den gamle Netto. Foto: Jan Kronvold
Nu har der også været en slamsuger forbi området ved den gamle Nettogrund. Beboerne på første sal har også fået lys.

Grindsted: Først kom Hedeselskabet. Så kom slamsugeren, og nu er der ryddet fuldstændigt op ved den gamle Nettogrund i Grindsted.

Poul Erik Johnsen, der er er selvbestaltet vicevært i Vestergade 22, hvor han bor i en af lejlighederne på første sal, gav for nylig i avisen kraftigt udtryk for sin utilfredshed med både oversvømmede kloakker og manglende belysning. Det har hjulpet.

Hedeselskabet kom kort efter omtalen i avisen og begyndte at fjerne nogle af de mange blade på grunden. Poul Erik Johnsen spurgte, om de også skulle ordne de tilstoppede kloakker og den manglende belysning, som han også har efterlyst fra Salling Group, der ejer erhvervslokalerne i stueplan. Det havde Hedeselskabet dog ikke noget med at gøre.

Kloakker ryddet

Stor var derfor Poul Erik Johnsens forundring, da han fredag mødte en nabo fra højhuset på Nørre Torv.

- Hun kunne fortælle, at en slamsuger havde været forbi, så nu er der hverken vand eller blade på pladsen. Vi har også fået lys, så det er fint. Jeg har ikke hørt en lyd fra nogen, men alle her er glade, siger han.

Det bedste ved det hele er, synes Poul Erik Johnsen, at Hedeselskabet nu igen er bestilt til at komme og holde arealet ved den gamle Nettogrund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce