Annonce
Ugeavisen Grindsted

Lokal konsulent stiller op for Venstre: Erhvervsmand vil tiltrække arbejdskraft

- Jeg ser rigtig meget frem til at have Søren på Venstres kandidathold. Hans personlige og faglige erfaringer og kompetencer kan i høj grad være med til understøtte de forandringer, som Venstre vil arbejde for sker i Billund Kommune i de kommende år, siger Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank om Søren Leth Nielsens kandidatur. Privatfoto
Søren Leth Nielsen stiller op for Venstre til kommunalvalget, hvor han ønsker at flytte fokus fra siloer og regneark mod samarbejde, service og trivsel.

Grindsted: Venstre har tilføjet endnu et navn på stemmesedlen til kommunalvalget i november. Her har 51-årige Søren Leth Nielsen fra Grindsted valgt at stille op for Venstre.

- Jeg stiller op til byrådet for Venstre med ambitionen om at overføre nogle af de principper, jeg kender fra det private erhvervsliv til det offentlige. Vi skal have et langt større fokus på at skabe en bedre service for borgeren, samt på om de som yder servicen, så de har de rette rammer og betingelser for at yde den bedste service, fortæller Søren Leth Nielsen.

Global erhvervserfaring

Den nye Venstre-kandidat har sin egen konsulentvirksomhed i Herning, som blev stiftet i 2017, efter han havde arbejdet for Forsvaret, Siemens og Mærsk.

I det daglige hjælper han virksomheder med kontinuerligt at skabe gode resultater til gavn for både medarbejdere, bæredygtighed og bundlinje.


Jeg tror på, at vi skal blive langt bedre til at lære af hinanden i kommunen, så det store engagement, som er i flere af byerne, kan blive udnyttet endnu bedre.

Søren Leth Nielsen


- Jeg tror på, at vi skal blive langt bedre til at lære af hinanden i kommunen, så det store engagement, som er i flere af byerne, kan blive udnyttet endnu bedre. Det vil uden tvivl være til gavn for hele kommunen. Som erhvervsmand vil jeg desuden arbejde for, at vi styrker vores fokus på at skabe de rette forudsætninger for at tiltrække relevant arbejdskraft, for de virksomheder vi har i kommunen. De kommende år byder på store omvæltninger, og vi skal som kommune understøtte de muligheder der ligger lige for, så der også er arbejdskraft til vores virksomheder i morgen, siger Søren Leth Nielsen, der bor sammen med sin hustru, Henriette, i Grindsted, hvor to af parrets fem børn stadig bor hjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce