Annonce
Ugeavisen Grindsted

Musikelever bliver en del af Talent Billund

Billund Kulturskoles talentelever er nu blevet en del af projektet Talent Billund. Arkivfoto: Ronnie Flyvbjerg Olesen
Nu bliver musikelever også en del af Talent Billund, og snart inviteres også ballet- og billedskoleelever med.
Annonce

Billund Kommune: Nu kobles Billund Kulturskole på Talent Billund, som siden sommeren 2018 har samarbejdet med kommunens idrætsforeninger og udøvere om et ekstra træningstilbud for de børn og unge, som vil lidt mere med deres idræt

Nu er også kulturskolens 13 talentelever kommet med.

De har allerede været i gang med at arbejde med målsætninger, planlægning, genopladning og motivation – emner, som nok er kendte i idrættens verden, men som i virkeligheden er relevante for alle unge. Kulturel leder hos Talent Billund, Jacob V. Pedersen, er meget begejstret for det nye samarbejde med kulturens aktører.

- Vi har allerede haft gode erfaringer med at bringe udøvere fra forskellige idrætsgrene sammen. Det er med til at fjerne noget af det pres, som der kan ligge på den enkelte i at sammenligne sig med sine holdkammerater. Når man mødes på tværs, er alle lige, og det er motiverende at være sammen med andre, der brænder lige så meget for deres interesse. Ved at få kulturen med, belyser vi endnu flere aspekter af både motivation og miljøskabelse, og jeg er sikker på, at vi i idrættens verden også har meget at lære af kulturen, siger han i en pressemeddelelse.

I løbet af dette efterår får også kulturskolens ballet- og billedskoleelever mulighed for at blive en del af Talent Billund.

Alle aktører i Talent Billund-samarbejdet håber på, at projektet bliver permanent.


Vi har allerede haft gode erfaringer med at bringe udøvere fra forskellige idrætsgrene sammen. Det er med til at fjerne noget af det pres, som der kan ligge på den enkelte i at sammenligne sig med sine holdkammerater.

Jacob C. Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce