Annonce
Ugeavisen Grindsted

Musikglad filialchef fylder 60

Bruno Jochumsen, filialchef i Sydbank i Grindsted, fylder den 8. november 60 år.Privatfoto
Søndag den 8. november fylder filialchef i Sydbank i Grindsted, Bruno Jochumsen, 60 år.
Annonce

Grindsted: Et kendt ansigt i Grindsted runder søndag den 8. november et skarpt hjørne.

Det er filialchef i Sydbank, Bruno Jochumsen, der fylder 60 år i fin stil.

Bruno Jochumsen er landmandssøn fra Outrup, og startede som bankelev i Varde Bank i Ølgod som 17-årig og han har således arbejdet godt 42 år i banken, der i 1994 blev til Sydbank.

Bruno har siden 1991 arbejdet i afdelingen i Grindsted og bosatte sig i byen i 1995. Siden 2008 har han været leder af banken på Torvet i Grindsted.

Som filialchef lægger fødselaren vægt på, at Sydbank skal være synlig og en aktiv medspiller i lokalområdet, og han har gennem årene samlet et godt hold af dygtige og engagerede kollegaer, som supplerer hinanden og chefen. Brunos motto er, at der også skal være plads og tid til et godt grin i en travl, foranderlig og nok så seriøs hverdag, samtidig med, at der opnås gode resultater.

Annonce

Sang og musik

I fritiden er Bruno medlem af erhvervsnetværket Rotary, der blandt andet tager på virksomhedsbesøg og i det hele taget giver medlemmerne et unikt førstehånds indblik i mange alsidige emner. I Rotary året 2015/16 var det fødselaren der bar præsidentkæden.

Bankmanden hygger sig herudover med at spille lidt keyboard, og han skriver både tekster og melodier til helt nye sange.

Bruno har fået Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov, til at arrangere og sammen med andre professionelle musikere, at indspille CD'en med titlen ”Brunos Bedste Julesange”, hvor Tommy Thiel Rasmussen, Ansager, og Sanne Mikkelsen, Årre, er solister. Alle sangene er udgivet på Spotify, og øvrige streamings tjenester. På Youtube ligger der musikvideoer til to af sangene, hvoraf den ene er optaget i juleomgivelser på Museumscenter Karensminde.

Annonce

På Dansktoppen

Tre af ”Brunos Bedste Julesange” har siden fundet vej til Danmarks Radios Dansktopliste. Den 9. november 2029 var Bruno ugens gæst i en dansktopudsendelse, og efterfølgende stemte lytterne han sang, ”Der er nisser overalt”, direkte ind på Dansktoppens førsteplads, hvor sangen fra Grindsted lå hele december. Man kan se mere på: brunosbedstejulesange.dk

Bruno interesserer sig for og følger med i næsten al slags sport, både lokalt og på tv. Som ung var han formand for Outrup Boldklub og spillede på klubbens førstehold i serie 3. Nu holder han formen ved lige ved at snuppe en løbetur eller lufte racercyklen på vejene omkring Grindsted. Haven giver også god motion i weekenden.

Privat er Bruno gift med Vibeke, der er køkkenchef på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg og Grindsted, og de bor Dalsøvej 169. De to mødte hinanden allerede som seks-årige, nemlig på første skoledag, hvor de kom i samme klasse på Outrup Skole. Siden bragte skæbnen dem sammen igen. Parret har i alt fire børn og ni børnebørn, som naturligvis også snupper en del af fritiden. Det samme gør parrets Airbnb, hvor gæster fra det meste af verden, de seneste par år har overnattet i de nu tomme børneværelser.

Den planlagte fødselsdagsfest er desværre aflyst på grund af Mettemors skærpede coronaregler, og dagen fejres derfor kun med de nærmeste i mindre grupper.


Bruno interesserer sig for og følger med i næsten al slags sport, både lokalt og på tv. Som ung var han formand for Outrup Boldklub og spillede på klubbens førstehold i serie 3

Fra fødselsdagsomtalen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce