Annonce
For få måneder siden lykkedes det Grindsted at skabe den store overraskelse og besejre rækkens favoritter fra HC Midtjylland. Da holdene lørdag mødtes i returkamp i Herning, var der ikke den store tvivl, og herningenserne vandt en forholdsvis sikker sejr på 30-24. Arkivfoto: Alex Hermann.
Ugeavisen Grindsted

Nederlag mod topholdet: Det er altså snyd, når modstanderen bygger et plankeværk inde i målet

Trods en ihærdig indsats tabte Grindsted GIF som forventet udekampen mod HC Midtjylland. Alle på Grindsted-holdet leverede ellers en indsats, der bliver kaldt godkendt, men man var på dagen oppe mod et bedre hold.
Annonce
  • For få måneder siden lykkedes det Grindsted at skabe den store overraskelse og besejre rækkens favoritter fra HC Midtjylland. Da holdene lørdag mødtes i returkamp i Herning, var der ikke den store tvivl, og herningenserne vandt en forholdsvis sikker sejr på 30-24. Arkivfoto: Alex Hermann.
  • Grindsted GIF havde god opbakning i udekampen mod HC Midtjylland, hvor mange lokale tilskuere tog vejen til Herning for at bakke opholdet op. Det var dog desværre ikke nok til point. Foto: GGIF Håndbold Facebook.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce