Annonce
Ugeavisen Grindsted

Per Mogensen er ny værkfører hos Super Dæk Service i Grindsted

Per Mogensen er ny værkfører hos Super Dæk Service i Grindsted. Han kommer fra en stilling hos Ovethi. PR-foto.
Per Mogensen skal fremover hjælpe til med kundehåndteringen og sin store viden hos Super Dæk Service i Grindsted.

Grindsted: Teamet hos Super Dæk Service i Grindsted er blevet styrket, efter Per Mogensen er kommet til i et nyoprettet stilling som værkfører inden for området lastvogne og landbrugsmaskiner.

65-årige Per Mogensen har mange års erfaring inden for branchen, og han var i sit seneste job ansat som afdelingsleder hos Ovethi i Grindsted. Her nåede han at arbejde i ganske mange år, men til sidst måtte han erkende, at han ikke kan løbe fra sin alder, og at kroppen efterhånden begynde at sætte grænser for, hvilke former for fysisk arbejde han er i stand til at udføre i fremtiden.

Annonce

Ryggen er blevet 65 år

- Min ryg er efterhånden blevet 65 år gammel, og den nægter at arbejde med service i marken med traktorer, lastvogne og entreprenørmaskiner. Det er simpelthen for hårdt med nutidens store maskiner, lyder det fra Per Mogensen.

Mark Sørensen, der er afdelingsleder hos Super Dæk Service i Grindsted, ser frem til at få Per Mogensen som ny værkfører. PR-foto.

I sit nye job hos Super Dæk Service kommer Per Mogensen til at hjælpe med kundehåndteringen samt sin meget store viden inden for sit fagområde.

- Jeg glæder mig til at begynde hos Super Dæk Service i Grindsted, få nye kolleger, og jeg vil gøre mit bedste for at rådgive og hjælpe nye såvel som gamle kunder med at få de rigtige dæk til den helt rigtige pris, siger Per Mogensen.


Min ryg er efterhånden blevet 65 år gammel, og den nægter at arbejde med service i marken med traktorer, lastvogne og entreprenørmaskiner. Det er simpelthen for hårdt med nutidens store maskiner

Per Mogensen, ny værkfører hos Super Dæk ServiceAnnonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce