Annonce
Ugeavisen Grindsted

Politik: Borgerlisten har nedlagt sig selv

Ole Marcussen er ikke længere gruppeformand for Borgerlisten i Billund Kommune. Listen har nedlagt sig selv, og Ole Marcussen samt listens andet byrådsmedlem, Heidi Nielsen, har meldt sig ind hos Socialdemokratiet. Arkivfoto: John Randeris
På trods af sin succes har Borgerlisten i Billund Kommune valgt at nedlægge sig selv. Partiets to byrådsmedlemmer, Ole Marcussen og Heidi Nielsen, skifter begge til Socialdemokratiet.
Annonce

Billund Kommune: Socialdemokratiet har med et fingerknips fået to nye byrådsmedlemmer i Billund Kommune. Borgerlisten, der ved valget i 2017 fik to mandater, har valgt at nedlægge sig selv, og de to byrådsmedlemmer, Ole Marcussen og Heidi Nielsen, har begge valgt at melde sig ind i Socialdemokratiet.

Borgerlisten så dagens lys, efter Ole Marcussen i 2011 var blevet ekskluderet fra SF. Han stillede til kommunalvalget samme år op på sin nystiftede liste og blev valgt - og ved seneste valg blev det altså til to mandater. Men selvom listen er blevet en succes, er den ikke helt blevet til det, den var tiltænkt.

- Idéen bag Borgerlisten var at skabe en tværpolitisk liste. Det har vi ikke formået. Det er der nok en årsag til, siger Ole Marcussen ifølge en pressemeddelelse - og kommer selv med svaret:

- Mit hjerte har altid banket for de svageste i samfundet, og det var derfor, jeg gik ind i politik. Jeg er mere rød, end jeg er blå. Derfor har den borgerlige del af listen også haft trange kår, siger han.

Annonce

Passer fint ind hos S

Ole Marcussen indledte sit politiske liv hos Socialdemokratiet, inden han skiftede til SF, hvorfra han senere blev ekskluderet. Med skiftet til Socialdemokratiet kan ringen dermed være sluttet for Ole Marcussen.

- Vores personlige værdier går fint i tråd med værdierne hos Socialdemokratiet, og vi ser frem til at blive en del af noget større, siger han med henvisning til, at Socialdemokratiet i forvejen har syv pladser i byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce