Annonce
Ugeavisen Grindsted

Se billederne: Outdoor by Night i Grindsted

Ved torsdagens Outdoor by Night i Grindsted var der musik i alle gaderne. Her er det Jeanette Bonde Duo, der spiller i Vestergade. Foto Jan Kronvold
Torsdagens Outdoor by Night i Grindsted var Pernille Steffensens første opgave for Grindsted Handel.

Grindsted: Det meste af torsdag eftermiddag regnede det, og Grindsted Handels nye eventkoordinator, Pernille Steffensen, havde lidt bange anelser.

For hun stod overfor sin første opgave for handelsstandsforeningen, nemlig Open by Night, der denne gang var omdøbt til Outdoor by Night, hvor formålet var at få butikkerne til at lave noget udendørs for at få skabt mere liv i bybilledet.

Derfor ville det næsten ikke være til at bære, hvis hele arrangementet skulle regne væk. Men sidst på eftermiddagen stoppede regnen og solen tittede frem. Med andre ord blev det nærmest perfekt vejr til en omgang Outdoor by Night - selv om der var enkelte der mente, at det var lidt koldt.

Annonce
Der blev sat sort tape på solcellelamperne, så de tændte tidligere. Det sørgede eventkoordinator Pernille Steffensen for. Foto: Jan Kronvold

- Folk har været gode til at finde på forskellige ting, som de er rykket udenfor med. De har glædet sig til, at der skulle ske noget, og det er fin repræsenteret i alle gaderne, mener Pernille Steffensen, der havde Jørn Sletting med som hjælper til at styre Outdoor by Night sikkert i havn.

En af parrets første opgaver var at snyde solcellelamperne, der var opsat rundt omkring i midtbyen, til at tro, at det var aften. Det skete ved, at der blev sat sort tape over solcellerne.

Lykkehjul var et hit

På Torvet var der flere forskellige aktiviteter. Men det der nok trak flest mennesker til - bortset fra Torvets Pølsevogn -  var Sydbanks lykkehjul.

- Man må dreje tre gange. De tre der har fået flest point klokken 21.30 vinder gavekort på henholdsvis 500 kroner, 300 kroner og 200 kroner til Grindsted Handel. Der er også gevinstfelt, hvor man kan vinde små trøstepræmier, fortæller Sydbanks filialchef, Bruno Jochumsen.

Der blev lyttet til musikken i gaderne torsdag eftermiddag og aften. Foto: Jan Kronvold
Marked ved Legekæden i Vestergade. Foto: Jan Kronvold
Aftensmaden blev indtaget på Torvet. Foto: Jan Kronvold
Jensen og Nørgaard havde taget elbiler med til Torvet. Foto: Jan Kronvold
Byrådskollegaerne Simon Nicolajsen Jørgensen, til venstre, og Ratch, begge socialdemokrater, fik en snak på Torvet. Foto: Jan Kronvold
Pernille Steffensen filmede musikerne. Foto: Jan Kronvold
Sydbanks lykkehjul var populært. Foto: Jan Kronvold

På Torvet havde Sydbank også opstillet bålfade, hvor ilden brændte lystigt. Her kunne børn og barnlige sjæle også få en pind og en lille pose med skumfiduser, pålægschokolade og kiks, som de kunne forlyste sig med over bålene.

- Indtil videre har vi 100 poser, siger Bruno Jochumsen.

Ingen fest i gaden uden musik og det var der da også i Grindsted midtby denne torsdag.

Annonce

Musik i hele bymidten

Jeanette Bonde Duo med Jeanette Bondo og Silver - Morten Byager - lagde ud med at spille i Vestergade. Det fik frisør Liselotte Lenz til at åbne vinduet i sin salon, så hun bedre kunne høre og klappe af de to musikere.

- Der er musik på tre spots i byen. Jeanette Bonde Duo spiller en halv time tre forskellige steder. Så spiller Jesper Westergaard også en halv time tre steder. Det samme gør Morten Bytofte. Det er for at sprede det ud, så det hele ikke foregår på Torvet, siger Pernille Steffensen.

For hende og Jørn går aftenen med at komme rundt og tale med folk og se hvad der fungerer. Så tog Pernille løbende billeder og lagde op på Oplev Grindsted på Facebook.

- Jeg vil jo gerne i dialog med folk og høre lidt om deres ønsker til fremtidige arrangementer, siger Pernille Steffensen.


Folk har været gode til at finde på forskellige ting, som de er rykket udenfor med

Pernille Steffensen, eventkoordinator
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce