Annonce
Ugeavisen Grindsted

Volleyball: SKIF inviterer til Beachvolleyens Dag

Annonce

Grindsted: Årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni – kalder på beachvolley. Stenderup Krogager og resten af Danmark kommer til at syde af beachvolley, når der for første gang afholdes den fælles åbent-hus-dag Beachvolleyens Dag.

- Skyd sommeren ind med en sjov og aktiv dag for hele familien, når beachvolley- og volleyballklubber over hele landet inviterer til Beachvolleyens Dag, lyder opfordringen.

SKIF (Stenderup Krogager Idræts forening) er også med på den nationale åbent-hus-dag. Kom hen i Krogager Idrætscenter Østervangsvej 1e 7200 Grindsted kl. 10 – 13, så garanterer vi for store smil, fed stemning og sved på panden, lyder det fra foreningen.

- Til Beachvolleyens Dag får alle interesserede mulighed for at spille beachvolley, fortæller klubbens formand Mogens Nielsen, som tilføjer: Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder og om man har prøvet at spille beachvolley før.

Bag arrangementet står SKIF i tæt samarbejde med "Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley", herunder DGI Volleyball og Volleyball Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce