Annonce
Ugeavisen Grindsted

Stafet for Livet sælger reoler fra ministerium

Reolerne koster 300 kroner for én og to for 500 kroner, og pengene går til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Jan Kronvold
650 reoler fra uddannelses- og forskningsministeriet, bliver nu solgt i Grindsted og pengene går til Kræftens Bekæmpelse.
Annonce

Grindsted: 650 kvalitetsreoler, der tidligere har stået i uddannelses- og forskningsministeriet i København, er nu havnet i Grindsted, hvor Stafet for Livet, sælger dem fra Heimdalsvej 12 i Grindsted.

Det er formanden for styregruppen i Stafet for Livet, Niels Pedersen, der via sine kontakter har fået møblerne til Grindsted - kvit og frit.

- I forbindelse med ministeriets flytning var det et møbelfirma, som vi tidligere har arbejdet sammen med i vores velgørenheds-projekter i Letland, der skulle sørge for at hente alle kontormøblerne. Firmaet tog det, som de selv kunne bruge og spurgte så os, om vi kunne bruge det i Letland. Det ville vi gerne, men det kunne ikke lade sig gøre at få det til Letland på grund af corona-krisen. Så donerede firmaet det til Stafet for Livet, fortæller Niels Pedersen.

Han og styregruppen fik lavet en rigtig god aftale med vognmandsfirmaet HT Transport i Billund, som hentede reolerne i København med fem sættevogne.

Tilfældigvis hørte Niels Pedersen, at Danny Rasmussen, der driver Grindsted Caravan, havde plads i sit udstillingslokale på Heimdalsvej 12, og Danny Rasmussen var straks med på at hjælpe til, så de mange reoler kunne komme under tag uden at det kostede Stafet for Livet noget.

De penge der kommer ind ved salget af de mange fine reoler, går til Kræftens Bekæmpelse.

Annonce

Aflyst arrangement

Pengene falder på et tørt sted, for på grund af coronaen er det årlige arrangement på Filskov Stadion i år aflyst og bliver i stedet erstattet af et virtuelt arrangement, hvor deltagerne skal gå nogle runder hjemme ved dem selv og så bliver den store lysceremoni streamet på Facebook.

Der har været stor interesse fra både private, erhvervsdrivende og skoler til de mange fine reoler. Foto: Jan Kronvold

- Sidste år fik vi samlet 350.000 kroner i den første weekend i september, hvor vi altid holder arrangementet. Når alle reolerne er solgt, så vil det give omkring 162.000 kroner, så det er da et lille plaster på såret, mener Niels Pedersen.

Stafet for Livet sælger de mange reoler for 300 kroner for én og to for 500 kroner, og der har været stor interesse for møblerne, selv om Stafet for Livet kun har annonceret på Facebook.

Indtil videre er der fast åbent på Heimdalsvej 12 hver lørdag mellem klokken 10 og 14, eller efter aftale på 2096 7215.

Reoler fra ministeriet

Det er Stafet for Livet, der sælger de mange reoler fra uddannelses- og forskningsministeriet.

En reol koster 300 kroner, mens man kan få to for 500 kroner.

Reolerne står på Heimdalsvej 12, Grindsted, hvor der er åbent hver lørdag fra klokken 10 til klokken 14 eller efter aftale på telefon: 2096 7215.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Annonce