Annonce
Ugeavisen Grindsted

Strandlivet vender tilbage til Grindsted bymidte

Grindsted City Beach er tilbage fra den 29. maj og frem til slutningen af september. Her kan stranden findes på Torvet i Grindsted. Arkivfoto

Grindsted: Sommeren står for døren, og de fleste glæder sig til sol og strand. Det første er svært at garantere, men netop strand bliver der ikke langt til for Billund Kommunes borgere. Grindsted Midtby får nemlig, ligesom sidste år, sin helt egen strand kaldet Grindsted City Beach.

Multibane med plads til boldspil, en stor sandkasse med alverdens redskaber til at bygge sandslotte og en stor terrasse, som man kan bruge til at nyde en frokost fra pølsevognen eller slappe af efter en shoppetur. Det er noget af det, man fra lørdag den 29. maj til slutningen af september kan få glæde af på Torvet i Grindsted.

- Jeg glæder mig over, at vi efter en vinter præget af nedlukning snart går en sommer i møde med liv og leg. Her spiller Grindsted City Beach en central rolle, fordi der er aktiviteter for både børn og voksne, siger borgmester Ib Kristensen (V).

Annonce

I løbet af sommeren vil der være arrangementer ved Grindsted City Beach. Det er både arrangementer arrangeret af Grindsted Handel og Trekantområdets Festuge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce