Annonce
Anne Blume har ikke selv noget i køleskabet lige nu, men hendes medarbejdere har forskellige ting. Hun vil gerne betale ekstra for leveret mad, som er bestilt og bare kommer til døren. - Så skal vi ikke ringe og bestille eller ud og hente, siger hun. Foto: Lise Nørgaard
Ugeavisen Grindsted

Sulten gnaver, men hvor kommer maden fra i dag? I blomsterbutikken er ønskescenariet at kunne bestille mad og få det leveret til døren

Hos Anne Blume i blomsterforretningen Blume drømmer både Anne og hendes medarbejdere om lækker frokost, men den er blevet en nedprioriteret størrelse, fordi der er travlt i butikken, og madpakker er kedelige. Anne vil gerne betale for leveret frokost.
Annonce
  • Blume om madpakker
    Anne Blume har ikke selv noget i køleskabet lige nu, men hendes medarbejdere har forskellige ting. Hun vil gerne betale ekstra for leveret mad, som er bestilt og bare kommer til døren. - Så skal vi ikke ringe og bestille eller ud og hente, siger hun. Foto: Lise Nørgaard
  • Blume om madpakker
    I frokostrummet ligger der lidt frugt på bordet, og der er også ting i køleskabet, men frokosten fungerer ikke rigtigt. Ønsket er, at det skal være nemt, lækkert og have noget smag. Foto: Lise Nørgaard
  • Blume om madpakker
    Der sker ofte meget i butikken, og det er dejligt, der er travlt. For Anne Blume er det altid sjovere at binde en buket end at tænke på, hvad der skal på menuen til frokost. Foto: Lise Nørgaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce