Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugeavisen flytter leveringsdag

Annonce

Til ovenstående føler jeg altså stærk trang til at gøre opmærksom på, at her ude på Bøhlandet Hejnsvig, nærmere bestemt landet 10 km syd for Grindsted og mellem Hejnsvig og Vesterhede byerne, har FK Distribution i hvert fald de sidste seks måneder praktiseret en, skriver: én, leveringsdag pr. uge for levering af hele ugens aviser og reklamer. Så det, Andreas Bjerre skriver må jo gælde Grindsted og Billund bykerner, herude har det stået på i lang tid.

Gældende fra uge 24 holder heller ikke, idet denne uges (uge 23) stak af ugeaviser og reklamer faktisk først blev leveret i dag, torsdag den 4/6, hvor vor ene ugentlige levering plejer at ske om tirsdagen, så FK Distribution har allerede flyttet leveringsdagen herude på Bøhlandet, for her er der jo ingen, der opdager noget.

Så håber jeg bare, at ABC Lavpris – igen – vil ændre deres tilbudsperiode, så alle borgere kan få adgang til deres gode tilbud fra samme dag, så os på Bøhlandet ikke skal komme to dage for sent, fordi avisen nu vil komme to dage efter deres tilbudsperiode er begyndt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce