Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

I uge 46 vises filmen The Witches i Grindsted Kino.
Der er lidt for enhver smag i uge 46 i Grindsted Kino.

Grindsted: I uge 46 vises der hele fem forskellige film i Kulturhuset Grindsted.

7 years of Lucas Graham

Dokumentarfilmen "7 Years of Lukas Graham" følger, over syv år, sangeren Lukas Forchhammers vej til succes, hans indre dæmoner og splittelsen bag facaden. Set udefra går det godt for Lukas Graham - rigtig godt. Hver gang bandets karismatiske frontfigur Lukas Forchhammer sætter et nyt mål, opnår han det. Han bliver signet på et stort internationalt label, han arbejder med de største producere, han bliver fløjet rundt i hele verden til de største scener for at spille sit verdenshit 7 Years. Lukas begynder endda at stifte familie, men set indefra kan det være rigtig mange elementer at jonglere og få til at harmonere. Drømmene kan nemt blive til mareridt. Gennem syv år følger instruktør René Sascha Johannsen bandet i en hudløs og poetisk film om balancer. Fra Christianias gader til swimmingpools i Los Angeles, fra skrumlede kassevogne til luksus privatfly, fra hjerteblod til hitlister.

Familien Bigfoot

Bigfoot rejser til naturreservatet Rocky Valley i Alaska for at protestere mod firmaet Xtrakt, der angiveligt vil bore efter olie på en miljømæssig forsvarlig måde. Men da Bigfoot forsvinder må resten af familien og deres pelsede venner rejse ud i vildmarken for at finde ham.

Annonce

Madklubben - reprise

Marie, Vanja og Berling har været veninder siden skoletiden og er nu i deres livs efterår, mens de hver især kæmper med sit. De beslutter sig for at tage på et madkursus i Syditalien og rejsen bliver en vitamin-indsprøjtning hvor gamle intriger afdækkes og nye eventyr indledes.

Annonce

The Witches

1967, en syv-årig forældreløs dreng flytter ind hos sin bedstemor. Desværre er der hekse i området og dreng og bedstemor flygter til et afsides liggende badehotel. Desværre det badehotel, hvor de samme hekse skal holde konference. For hvis der er noget hekse ikke kan udstå, så er det børn.

Annonce

Erna i krig - reprise

Første Verdenskrig kører på sidste vers men den udmarvende krig kræver stadig sine nye rekrutter, også i Sønderjylland, der er under tysk herredømme. Da den enfoldige sønderjyske dreng Kalle bliver indkaldt til tjeneste for Det Tyske Kejserrige, beslutter Kalles mor sig for at forklæde sig som soldat og følge sin søn i tykt og tyndt.

Annonce

Nyt tiltag

Som noget nyt i Grindsted Kino, så vises danske film fremover uden undertekster om tirsdagen.


Desværre er der hekse i området og dreng og bedstemor flygter til et afsides liggende badehotel. Desværre det badehotel, hvor de samme hekse skal holde konference

Fra filmomtalen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce