Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i Kino

Kvinde på krigsstien vises i denne uge i Kino
Du kan se tre film i denne uge
Annonce
Annonce

Til vi falder

Louise og Adam mistede for nogle år siden deres søn på Tenerife og må nu rejse tilbage dertil for at afslutte politisagen. De reagerer vidt forskelligt på gensynet med stedet: Louise ønsker at se fremad, mens Adam vil vide, hvad der skete. Parret står nu ved en skillevej i deres forhold med spørgsmålet om, hvorvidt de sammen eller hver for sig bedst kan bearbejde sorgen og genfinde livsglæden.

Annonce

Kvinde på krigsstien

Halla er til hverdag korleder og meget vellidt blandt sine venner. Hun er også på en mission: Et korstog mod den lokale sværindustri, som hun føler er i gang med at ødelægge hendes elskede islandske natur, og ved at sabotere den lokale strømforsyning skaber hun sig et alias i medierne som ”Fjeldkvinden”. Missionen besværliggøres dog, da hun pludseligt får tilbuddet om at adoptere en lille pige. Biografklub Danmark

Annonce

UglyDolls

Byen Grimsted er der, hvor dukker bliver sendt til fra fabrikken, hvis de ikke er perfekte. Her hygger alle de grimme dukker sig, men den optimistiske Moxy drømmer om at komme ud i Den Store Verden og finde sig et barn at blive elsket af. Sammen med sine venner drager hun afsted, men gruppen står snart overfor en række adgangsgivende prøver styret af den perfekte og tyranniske dukke Lou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce