Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ny kantineforpagter i Klejtrup Kultur- og Multicenter

Karis Joensen (til venstre) er ny kantineforpagter i Klejtrup Hallen. Hun tager over efter Dorthe Valentin (til højre). Midterst er det formand for bestyrelsen, Michael Nøhr.
Karis Joensen tager over efter Dorthe Valentin som kantineforpagter i Klejtrup Hallen.
Annonce

Klejtrup: I næsten 12 år har Dorthe Valentin været kantineforpagter for Klejtrup Kultur- & Multicenter, i daglig tale Klejtrup hallen. Men nu er Dorthe Valentin nået til det tidspunkt i sit liv, hvor hun gerne vil stoppe som kantineforpagter og bruge mere tid på hendes mand, børn og børnebørn.

"Det er vi selvfølgelig kede af, fordi Dorthe har været et godt omdrejningspunkt for Klejtrup Hallen gennem mange år og hun har altid været god til at møde hallens brugere med et smil på læben, fortæller formand for hallens bestyrelse, Michael Nøhr og tilføjer

"Så det var med stor ærgrelse vi modtog hendes opsigelse før sommerferien, men da Klejtrup Hallen også er hjerteblod for Dorthe, så var hun meget fleksibel med hvornår hun ville stoppe. Slutdatoen var ikke en bestemt dato, fordi hun var interesseret i, at vi fandt ny forpagter som kunne drive det videre. Da det er det bedste for hallen og for lokalområdet, at der er en åben kantine i hallen, hvor man kan snakke sammen på kryds og tværs, mens man kan få lidt at spise og drikke efter man har dyrket idræt," fortæller Michael Nøhr.

Annonce

Et kendt ansigt

Opgaven med at finde en ny kantineforpagter var af bestyrelsen vurderet til at være svær, idet jobbet indebærer arbejde på mange skæve tidspunkter. Dog var man heldige, og det betyder, at der per 1. december kan bydes velkommen til Karis Joensen, der overtager kantineforpagtningen efter Dorthe Valentin.

Karin Joensen er også bosiddende i Klejtrup. Hun flyttede til byen for nogle år siden og kommer oprindeligt fra Færøerne. Karis Joensen vil for mange være et kendt ansigt, da hun tidligere på året havde forpagtningen af Søkroen i Klejtrup, samt det, at hun spiller dameseniorfodbold i Klejtrup Boldklub.

"Vi glæder os meget over, at det er lykkes at finde en afløser og nu håber vi, at lokalområdet og hallens brugere vil tage godt imod Karis. Det er ingen tvivl om at det også vil være en omvæltning for hallens brugere, fordi nu har man været vant til Dorthes måde at gøre tingene på, men Karis vil starte op i samme ånd og lytte til de behov der opstår og efterhånden tage hul på nye tiltag til gavn for hallens brugere," siger formanden.


Vi glæder os meget over at det er lykkes at finde en afløser og nu håber vi, at lokalområdet og hallens brugere vil tage godt imod Karis.

Michael Nøhr, formand for bestyrelsen i Klejtrup Hallen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce