Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Skals-elever sendt hjem efter smitte

8. årgang på Skals Skole er hjemsendt, efter at en elev er testet positiv for covid-19. Arkivfoto: Morten Pedersen
De to klasser på 8. årgang på Skals Skole får hjemmeundervisning, efter at en elev er blevet testet positiv for covid-19.

Skals: De omkring 55 elever på 8. årgang på skolen i Skals er sendt hjem og skal fjernundervises, indtil en test har vist, at de ikke er smittet med corona-virus.

Årgangen er hjemsendt efter, at en elev på årgangen er testet positiv for covid-19, oplyser skoleleder Malene Holst Andersen.

Nu skal eleverne så testes to gange - er den første test negativ, og har man ingen symptomer, kan man vende tilbage til skolen, men man skal stadig have test nummer to, fortæller Malene Holst Andersen.

Annonce

- Der følger vi sundhedsmyndighederne, og vi har et virkeligt fint samarbejde med sundhedsteamet i Viborg Kommune og videre op til Styrelsen for patientsikkerhed. Der er helt faste procedurer, så ingen er i tvivl om, hvad man  skal. Og det fungerer rigtigt fint. Det er jo vigtigt, for det skaber jo altid lidt usikkerhed, siger Malene Holst Andersen.

Hun regner med, at årgangen er tilbage på skolen i løbet af en uges tid. Det er anden gang, at Skals Skole har været ramt af covid-19. For et par uger siden var 5. årgang på skolen hjemme med fjernundervisning og test.


Der er helt faste procedurer, så ingen er i tvivl om, hvad man skal. Og det fungerer rigtigt fint. Det er jo vigtigt, for det skaber jo altid lidt usikkerhed.

Malene Holst Andersen, skoleleder på Skals Skole.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce