Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Stadionsponsor: Tilbagevendt rigmand lagde navn til og klippede snoren

Formanden for Løgstrup G & IF, Kirsten Nielsen, bød sponsor og stadionnavngiver Lars Seir Christensen velkommen tilbage til byen, hvor han levede de fleste af sine barneår. Foto: Johnny Pedersen
Løgstrup har officielt fået sin "Seir Park". Sponsor og navngiver Lars Seir Christensen mødte selv op til indvielsen, der blev overværet af en stor flok lokale.
Annonce

Løgstrup: Næsten præcist klokken 12.30 søndag svingede en mørk Mercedes Maybach 650S - en 12-cylindret bil i millionklassen - ind på en holdeplads foran klubhuset i Løgstrup.

Bilen var ført af 57-årige milliardær Lars Seier Christensen, og på passagersædet sad hans hustru, Yvonne.

Parret - og særligt Lars Seier Christensen - ankom af den særlige grund, at den i Schweiz bosiddende danske mand officielt ville indvie "Seir Park", som Løgstrup Stadion nu hedder.

Lars Seier Christensen klippede snoren og indviede officielt Seir Park under overværelse af omkring 100 mennesker - med behørig coronaafstand til hinanden. Foto: Johnny Pedersen

Med købet af stadionnavnet har erhvervsmanden og milliardæren, der skabte sin formue gennem investeringsbanken Saxo Bank, udvidet sit sponsorat i Løgstrup, hvor han i forvejen har støttet blandt andet byens multipark og doneret tøj til fodboldspillere.

Annonce

Stort fremmøde

Det lokale Ravnsbjerg/Løgstrups serie 3-herrehold var da også - sammen med omkring 100 andre bysbørn - troppet op til begivenheden, der begyndte med den officielle stadionnavngivning og fortsatte med en turneringskamp mellem hjemmeholdet og Ulbjerg IF.

Efter den officielle indvielse løb serie 3- spillere fra hjemmeholdet Ravnsbjerg/Løgstrup og gæsteholdet Ulbjerg gennem den nye stadionport. Foto. Johnny Pedersen

Løgstrup G & IF's formand, Kirsten Nielsen, tog imod Lars Seir Christensen og frue, og sagde på klubbens vegne blandt andet, at "vi er glade for, at du vil støtte os - lige som du støtter FCK, ishockeyen i Rungsted og tennisspilleren Clara Tauson".

Med al respekt for Løgstrup-klubben handler de øvrige sponsorater mere om elitesport. Men det er ikke tilfældigt, at Lars Seier med Løgstrup G & IF også støtter idræt i bredden.

Fremover skal spillerne før kampstart i Løgstrup løbe i gennem den nye sponsorport. Foto: Johnny Pedersen


Det er en stor glæde for mig at kunne bakke lidt op om aktiviteterne her

Lars Seir Christensen, sponsor for Løgstrup G & IF


Som Kirsten Nielsen også kom ind på, så voksede den senere børsmægler og pengemand op i Løgstrup, hvor han boede fra han var tre år, og til han var fyldt 15.

Annonce

"En dejlig barndom"

Det var dog ikke fodbold, der fyldte mest i hans drengeliv. Men i hallen ved siden af stadion svingede han badminton-ketsjeren, og havde i det hele taget "en dejlig barndom her", som han selv udtrykte det.

Under besøget i Løgstrup fik Lars Seier Christensen sig en snak med blandt andre kunstneren Felix Pedersen, der var lærer, da Lars Seir for over 40 år siden var elev på Løgstrup Skole. Foto: Johnny Pedersen

Lars Seir Christensen takkede også for en "fremragende modtagelse" - og tilføjede under henvisning til corona-restriktionerne, at der næsten var mødt flere frem til denne begivenhed end til en FCK-europacupkamp.

- Det er en stor glæde for mig at kunne bakke lidt op om aktiviteterne her - også byens fremragende fodboldhold, sagde han - med henvisning til de rødklædte spillere, der stod klar til at løbe i gennem Seir Park-porten til dysten mod de gæstende himmerlændinge.

Det var dog ikke dagen, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup-holdet for alvor viste, hvor fremragende det kan spille. Allerede efter et minut stod det 1-0 til Ulbjerg, som ved pausen førte 4-0 - og vandt kampen med hele 6-1.

Men stadionsponsoren stod det hele i gennem og var også med, at holdet efterfølgende var på Nykroen for at slukke tørsten og/eller drukne nederlaget.

På stadion-navngivningsdagen mødte hjemmeholdet Ravnsbjerg/Løgstrup i serie 3 Ulbjerg - og den kamp vandt gæsterne i blåt og hvidt med hele 6-1. Foto: Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce