Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Stor opbakning til Bjerregrav-aktiviteter

Annonce

Hersom: Hersom-Bjerregrav Borgerforening holdt for leden generalforsamling. Formanden Jørgen Mouritsen kunne i sin beretning se tilbage på et godt år med mange udlejninger af forsamlingshuset og gode arrangementer med stor opbaknin, såvel i forsamlingshuset som i Bjerregrav by.

Derudover er der kommet nye medlemmer til i 2018, og for 2019 tegner der sig allerede en positiv tendens. Der har, og der vil fortsat være stor fokus på byudvikling i 2019, hvor mange håber, at nye byggegrunde bliver realiseret og man kan imødekomme de forespørgsler der er for ønsker til nybyggeri i Bjerregrav by.

Derudover var der valg til bestyrelsen, hvor Jørgen Mouritsen, Jane Christensen, Preben Madsen ønskede genvalg. Alle forbliver i bestyrelsen, og de to valgte suppleanter blev Helle Højgaard og Morten Korsgaard.

Heidi Høgh fra trivselsgruppen takkede for den store opbakning til de forskellige arrangementer de havde afholdt i året der gik, og til alle de frivillige som havde givet en hånd med. Hun reklamerede også for alle de kommende arrangementer i det nye år såsom fastelavn, påskeharejagt og det nye tiltag Running diner.

Fra Levende Landsby-gruppen orienterede Klaus Kristensen om, at de havde fået bevilliget penge til byporte. Han kunne også glæde forsamlingen med, at friluftsrådet havde givet 290.000 kroner til nyt shelter-område og ny badebro i forbindelse med skolens område.

Slutteligt var der indlæg ved borgmester Ulrik Wilbek, der kom med et indlæg om Viborg by og resten af kommunen. Han kom også ind på sin første tid som borgmester og om hvor vigtigt det er, at være aktiv i landområderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce