Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Stor tilfredshed med lokal folketingskandidat

Mette Nielsen førte en god valgkamp, mener kredsbestyrelsen. Arkivfoto: Dorte Søgård Schou.
Annonce

Viborgegnen: Der var stor ros til folketingskandidat Mette Nielsen, Klejtrup, da kredsbestyrelsen i Socialdemokratiet i Viborg Østkredsen var samlet for at evaluere valgkampen til sommerens folketingsvalg. Kredsformand Carsten Dalsgaard Poulsen fortæller, at der var stor glæde over et historisk godt socialdemokratisk valg i østkredsen og med kandidat Mette Nielsens indsats.

Mette Nielsen blev ikke valgt, og det gjorde vestkredsens kandidat Karin Gaardsted heller ikke, men i kredsbestyrelsen var alle enige om, at Mette Nielsen skal fortsætte som folketingskandidat i tiden frem til næste valg.

Carsten Dalsgaard Poulsen fremhæver, at det i Viborg Østkredsen kun var tre garvede politikere, som fik flere stemmer end Mette Nielsen. Det var Søren Pape Poulsen (K), Inger Støjberg (V) samt Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen.

- Derudover fik Mette Nielsen pænt med stemmer i samtlige kredse i hele Vestjylland. Med listestemmer blev det til hele 6324 stemmer til Mette Nielsen. Det var første gang, Mette var opstillet, så det er et rigtig godt afsæt til næste valg. Vi havde en valgkamp, der bød på virkelig mange aktiviteter - lige fra læserbreve, paneldebatter, opdateringer på digitale medier, husstandsomdeling af materiale til fods, massevis af plakater og til gadeaktiviteter i massevis i Viborg og kommunens andre byer. Derudover besøgte Mette Nielsen alle kommunens landsbyer, siger Carsten Dalsgaard Poulsen i en pressemeddelelse.

Mette Nielsen siger i samme pressemeddelelse, at hun er meget glad for kredsbestyrelsens opbakning, og at hun mener, at hun har et godt afsæt til næste valg.

- Jeg havde naturligvis håbet på en plads i Folketinget i denne omgang. Men som bekendt blev hverken Søren Pape eller Signe Munk valgt i første forsøg, så jeg er klar med mere hårdt arbejde, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce