Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Succesrig sommerfest i Roum

Der var mange lækre kager til kagekonkurrencen ved sommerfesten i Roum. Pressebillede
Folkene i Roum gør sig klar til høstfest efter vellykket sommerfest.

Roum: Land og By i Roum har holdt den årlige sommerfest. Foreningen indledte allerede forberedelse til lørdagendagen om onsdagen med telt- og borde/stole opsætning. Mange frivillige deltog i det arbejde.

Selve lørdagen blev indledt med et løb arrangeret af "De fede Fra Roum", et sjovt og underholdende løb for alle. Efter løbet havde Simon og Osvald lækre grillede pølser klar.

Til at bedømme af kagerne i år, var det bestemt, at kagedommerne skulle findes blandet unger under 19 år - de blev fundet ved at udsætte dem for en smage-, lugte- og føletest. De tre med flest rigtige var årets kagedommer.

Kagedommerne gik straks i gang med bedømmelsen, så der kunne findes en vinder og kagebordet kunne åbnes for alle.

Efter kagekonkurrence og kaffen gik eftermiddagsaktiviteterne i gang. Det muntre køkken og fald i vandmaskinen.

Dernæst nåede man frem til snapsekonkurrencen. Den foregik som den plejede, hvor de, der er over 18 år, kan få et glas, og når man havde fundet den snaps, man syntes bedst om, så satte man sit glas ved denne, og den snaps med fleste glas var vinderen.

Efter snapsekonkurrence fik man lige en omgang rundbold, indtil maden var færdig. Som altid var kødet grillet af Osvald og Simon, og da de grillede det på pladsen, kunne alle nyde godt af duften af det lækre kød som sendte en vidunderlig dufte ud på pladsen.

Efter spisningen blev det afsløret, hvem vinderne af dagens konkurrencer var.

Kagekonkurrencen: I år gik bedste udseende til Sofie for sine flot pyntede muffins. Bedste smag gik til Grethe og alle hendes børnebørn for en lækker chokoladekage pyntet med chokoladecreme, friske bær og chokolade.

Snapsekonkurrence blev også i år vundet af Iben med sin fantastiske jordbærdrøm.

Næste arrangement i Roum er den årlige høstfest. Foreningen håber på god opbakning til høstfesten, der foregår i forsamlingshuset.

Der blev hygget godt ved sommerfesten. Pressebillede
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce