Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Tidligere borgmester deler ud af anekdoter

Tidligere borgmester Gunnar Korsbæk deler ud af anekdoter fra sit liv, når han giver foredrag på Klejtrup Musikefterskole. Arkivfoto.
Annonce

Klejtrup: Man kan møde den tidligere borgmester i Møldrup Kommune, Gunnar Korsbæk, når Klejtrup Aftenhøjskole inviterer til foredrag tirsdag den 22. januar klokken 19.30 på Klejtrup Musikefterskole.

Gunnar Korsbæk vil fortælle om sin tid som brugskomis, skolelærer og sine 28 år i kommunalpolitik, hvoraf de 17 år var som borgmester. Blandt andet vil Gunnar Korsbæk komme ind på nogle af de kendte personer, han har mødt på sin vej og i det hele taget krydre fortællingen med anekdoter fra sit virksomme liv. Han er kendt som en person, der altid er god for at fortælle en god historie, og historierne er gerne i det muntre hjørne - for eksempel når han fortæller historien om, hvordan hans bedstefar døde både første og anden gang.

Da han er dekoreret af dronningen, vil han også fortælle om sine møder med majestæten og andre personer fra det officielle Danmark.

Arrangementet foregår på Klejtrup Musikefterskole, som er vært ved en kop kaffe eller te og kage. Næste møde i Klejtrup Aftenskole-regi er den 7. marts, hvor der er lagt op til en sangaften med musikefterskolens forstander, Thomas Hagge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce