Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Topchef fra Skals kan blive "Årets leder 2020"

Lars Fruergaard Jørgensen kan blive hædret som "Årets leder" 2020. Arkivfoto: Jacob Grønholt-Pedersen
Fagforbundet Lederne uddeler i år for 19. gang prisen som "Årets leder", og blandt de nominerede er Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen, som er født og opvokset i Skals.

Viborgegnen: Den 19. november kan én af årets fem nominerede se frem til at blive kåret som "Årets leder" på Ledelsens Dag, der i år holdes som en digital  konference for alle Danmarks ledere og ledelsesinteresserede.

Blandt de fem nominerede finder vi Lars Fruergaard Jørgensen, som er vokset op i Skals.

Lars Fruergaard Jørgensen er formand for klimapartnerskabet for life science og biotek og har som topchef i Novo Nordisk indført en række miljø- og klimainitiativer, herunder lanceret en miljøstrategi med cirkulær økonomi i centrum samt sikret, at Novo Nordisk opnår sit mål om at bruge udelukkende vedvarende energi i sin globale produktion i 2020.

Annonce

Årets lederjury, som skal udvælge vinderen blandt de fem nominerede ledertalenter, består af blandt andre tidligere finansminister Bjarne Corydon og Merete Eldrup, bestyrelsesformand i blandt andet Nykredit, Rockwool Fonden og Københavns Universitet.

Sidste år blev Mads Nipper fra Grundfos kåret som Årets leder, og i 2012 tilfaldt hæderen Carsten Bjerg, ligeledes Grundfos.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce