Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Victoria fra Løgstrup er klar til Den store Bagedyst

10 deltagere er klar til den nye udgave af Den store bagedyst. Victoria Sloth Askjær er nummer fire fra venstre i foreste række. Foto: DR
28-årige Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup er blandt de 10 deltagere i den nye udgave af DR's seersucces Den store bagedyst.
Annonce

Løgstrup: 28-årige Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup er blandt de 10 deltagere, når DR's seersucces Den store bagedyst igen går på skærmen den 5. oktober.

28-årige pædagogikstuderende Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup siger selv til Danmarks Radios hjemmeside, at hun har en "krøllet tankegang", og den bruger hun blandt andet, når hun bager.

- Jeg har altid bagt, lige som jeg er interesseret i madlavning. Interessen for bagning har så bare vokset sig større. Jeg er meget kreativ og lidt af en pynteprinsesse, og jeg går op i, at smagene fungerer, og at det tager sig smukt ud, siger Victoria Sloth Askjær.

28-årige Victoria Sloth Askjær fra Løgstrup har haft en fantastisk oplevelse ud af at være med i programmet, fortæller hun. Foto: DR
Annonce

Fantastisk oplevelse

Hun har haft en fantastisk oplevelse af at være med i programmet.

- Det har været en fed oplevelse. Det er jo ikke bare et bageprogram, men et selvudviklingsprogram, for man lærer virkelig sig selv at kende og presser sig selv. Der er jo ting, der fungerer derhjemme, som ikke altid fungerer i teltet. Vi har kun set det første program og ser derefter de kommende samtidigt med resten af Danmark. Og det glæder jeg mig rigtigt meget til, lige som jeg glæder mig til at kunne fortælle om det til venner og familie, siger Victoria Sloth Askjær.

Syv kvinder og tre mænd, der aldersmæssigt spreder sig fra 17 til 59 år, skal dyste i denne udgave af Den store bagedyst.

Til at vurdere, om glazen står blank og skinnende, om kagerne er gennembagt og om pynten står skarpt, er der genvalg til dommerne, som er konditoren Katrine Foged Thomsen og bager og dessertkok Markus Grigo. Vært Timm Vladimir skal igen i år få det hele til at hænge sammen undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce