Annoncørbetalt indhold

5 ting du kan lave i juleferien i Odense

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Julen i Odense er noget helt særligt. Den gamle, historiske by bliver et helt juleeventyr i december måned. Der er altså masser af gode muligheder for at gøre juleferien helt speciel. Her kan du finde lidt inspiration med fem hyggelige ting, du kan lave i juleferien i Odense. 

Odense er uden tvivl en af de hyggeligste byer i Danmark. Derfor er der selvfølgelig skønne muligheder for at nyde sin juleferie med hyggelige aktiviteter. For mange er den perfekte kombination i en juleferie en blanding af julehygge hjemme og ude i byen. Juleferien er det helt rigtige tidspunkt at komme helt ned i gear, bruge tid i sofaen, spille ens yndlings mobil spil applikation, mens man spiser rigeligt med mandler, klementiner og juleslik. Når man begynder at have lyst til at tage familien med ud og opleve julestemningen ude i byen, så er der heldigvis rig mulighed for det rundt i Odense. Her får du fem forslag, du kan overveje til juleferien.

1. H. C. Andersens marked

I byens smukke, gamle bydel kan man årligt finde det smukke, eventyrlige julemarked. Det foregår selvfølgelig i den bydel, hvor H. C. Andersen voksede op. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af kunsthåndværk, smykker, juledelikatesser og fynske specialiteter. Her kan man rigtig komme i julestemning, når man spadserer gennem gaderne. Find julemarkedet på Sortbrødre Torv.

2. Odense Zoo

Endnu et sted, der emmer af jul i december måned, er Odense Zoo. Her finder man masser af boder, julelys og nisser, der kan få en i julestemning. På boderne finder man også her julespecialiteter, delikatesser og masser af kunsthåndværk. Odense Zoos juleopsætning er helt sikkert en af de oplevelser, man ikke vil gå glip af.

3. Odense Teater

På Odense Teater har de hvert år en opsætning af et vaskeægte juleeventyr. Opsætningen skifter fra år til år, så kan man få teateroplevelsen til en årlig tradition. I år kan man opleve A Christmas Carol af Charles Dickens, et stykke, som er en af de helt store, klassiske julefortællinger. Man kan regne med et fantastisk sceneshow og flotte julekostumer.

4. Møntergården

Hvis man er historisk interesseret, bør man helt sikkert tage en tur forbi Møntergården. Her er der masser af julestemning i den flotteste historiske setting. Man kan glæde sig til at gå rundt i gaderne, hvor man blandt andet kan tage et smut forbi snedkerens værksted. Hvis du er vild med julenostalgi, så er Møntergården det helt rigtige sted til en hyggelig ekskursion.

5. Juletræet

En ikonisk juletradition i Odense er det smukke store juletræ på Flakhaven. Her kan man tage hen og opleve det store, oplyste juletræ i al sin pragt. Derefter kan man gå en tur rundt i Odenses gader, hvor der er masser af smukke julelys, der oplyser gaden og bringer en i den helt rigtige julestemning. Man kan eksempelvis lægge vejen forbi gågaden, Vintapperstræde og Brands Passage, hvor man er sikker på at få fornemmelsen af julens magi.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit