Annoncørbetalt indhold

Altmuligmanden hjælper dig med at finde den bedste løsning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Altmuligmanden - også kaldet en handyman eller handymand - hjælper dig med at finde den bedste løsning, når du skal have lavet noget i din bolig, som du ikke selv har tid, evner eller overskud til. En altmuligmand kan finde den bedste løsning for dig, uanset om det er en mindre opgave som f.eks. at hænge et billede op, eller en større opgave som f.eks. at beskære træer og buske i din have. En handymand har ofte mange års erfaring med forskellige opgaver i boligen, og derfor kan du stole på, at din opgave bliver udført lige præcis, som du håbede på. Find handyman på handyhand.dk, hvis du mangler en altmuligmand ud til en opgave i dit hjem, som du ikke selv kan eller vil udføre.'

En altmuligmand eller handymand er...

En handymand er en person, som ofte har en bred viden og erfaring inden for mange forskellige områder og håndværk, og derfor kan altmuligmanden ofte løse problemer på en unik måde, der passer til dit hjem. Fordi en altmuligmand sandsynligvis er meget fingernem og kreativ, når vedkommende løser opgaver for dig, er han eller hun sjældent bange for at tage fat i nye udfordringer.

Hvad kan altmuligmanden hjælpe med?

Altmuligmanden kan hjælpe med mange forskellige ting. Fra hjælp til at opsætte nyt loft, at give væggene en gang tapet eller måske hænge en lysekrone op i spisestuen. Uanset om det er store eller små opgaver, så kan en handymand typisk hjælpe dig med det. Det er dog ikke alle opgaver, som altmuligmanden vil kunne løse alene. Nogle opgaver vil kræve en autoriseret håndværker - især hvis det for eksempel handler om strømforing og et ledningsnet. Skal man eksempelvis have ordnet elektricitet i sit hjem, bør man bruge en autoriseret elektriker og ikke en handymand, da det kan udgøre brandfare, hvis ledningerne ikke er koblet sammen korrekt.

Begrænsninger for en handymand

Der er nogle få begrænsninger på, hvilke opgaver altmuligmanden kan hjælpe med. Så længe der ikke kræves nogen specifikke håndværksmæssige kvalifikationer, kan en handymand dog hjælpe med alle former for opgaver. Det kunne være lige fra at hjælpe dig med at flytte ind i et nyt hus eller lejlighed, til at sætte hylder op på væggene eller samle et par bogreoler. En altmuligmand kan også hjælpe dig med havearbejde som f.eks. at klippe græsset eller plante blomster.

Forhåbentligt at du er blevet klogere på, hvordan altmuligmanden kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på de praktiske opgaver, du skal have udført i dit hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.