Annoncørbetalt indhold

Alternativer til rygning i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er enormt farligt at ryge. Især rygning i mange år fast kan give livstruende sygdomme. Det er de fleste danskere bekendt, dog ryger mange stadig ved lejligheder, og der er intet humoralt med rygning i vores kultur. Blandt unge som ældre er det forholdsvis normalt med rygere i de fleste fællesskaber. E-cigaretten bliver også hyppigt brug, men hvorfor, og hvad kan sådan én? Bliv klogere på e-cigaretter og e-juice herunder.

Rygning i Danmark

Annonce

Det er på ingen måder unormalt med rygning i Danmark. Dog røg mange flere mennesker bare for 30 år siden. Og i endnu højere grad endnu tidligere. Dog er der mange forbud mod rygning rundt omkring på især offentlige institutioner, stationer og arbejdspladser. Og alle er efterhånden bekendte med de forfærdelige sygdoms - og helbredstruende skader rygning giver. Dog ryger vi mere i Danmark, end mange andre lande. Cigaretpriserne stiger med årene, men de har dog længe været meget dyrere i udlandet. Eksempelvis i Norge, Frankrig og Irland. Dog er udbredelsen af snus så og andre nikotin eller rusmidler så mere udbredte, vil man mene.

Opvokset med rygning

Dog er der stadig en udbredt kultur, der indebærer rygning ved festlige lejligheder. Rigtig mange er nemlig festrygere og det kan nemt føre til at blive fast rygende. Unge mennesker ryger også, selvom mange ikke har den tanke. Det foregår bare mere skjult, da mange godt ved at forældre ser meget ned på denne vane. Og rigtig mange danske unge har røget deres første cigaret allerede i teenageårene, da det i de fleste miljøer kan være in og smart at kunne ryge. Dog er det noget, mange også er opvokset med enten ved forældre, bedsteforældre eller øvrige bekendte. Så at der trods alt er en nedjustering i forhold til rygere, er nok en forandring vi skal være glade for. Rom blev ikke bygget på en dag, og det kan også argumenteres for, at det skal være tilladt med lidt glæder og laster i livet. Samt det at prøve ting af.

Hvorfor nogen tilvælger e-cigaretter

E-cigaretter er lidt sundere end de klassiske smøger. Her får du stadigvæk nikotin i munden og lungerne, der sidder i væsken i E-cigaretten. Hvis du køber og ryger e-juice, bør du vælge et ordentligt produkt, hvor naturlige ingredienser også indgår. Mange tilvælger E-cigaretten, fordi de forsøger at stoppe med at ryge. Det kan være en god måde at trappe ned og bare vende sig af med almindelige cigaretter. Andre vælger også en E-cigaret fordi, de finder det mere cool. Mest er årsagen den mere søde og for nogle gode smag, som også indgår. Det er muligt at få en smag, som næsten ikke lugter af nikotin og den klassiske røglugt, mange frastøder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.