Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om at få et nyt sommerhus?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af frifeldt.dk

Der er mange gode grunde til at ønske sig et nyt sommerhus. Et sommerhus er det perfekte sted at holde ferie, hvis man ikke ønsker at forlade landet. Hvis sommervejret arter sig, findes der nærmest ikke et skønnere sted at tilbringe sin ferie end i Danmark, og derfor er et sommerhus det ideelle sted at være. Et sommerhus indbyder til afslapning, ro, samvær, hygge og god stemning, så hvis du overvejer at investere i et nyt sommerhus, kan du med fordel læse med her.


Hvorfor bygge et nyt sommerhus?

Du spørger måske, om der er grund til selv at bygge et nyt sommerhus, eller om du lige så vel kan købe et ældre sommerhus og renovere. Hvis du ikke selv har de store håndværker-erfaringer, kan det være en yderst god løsning at bygge et nyt. En renoveringsproces kan være langvarig og byde på mange uforudsete udfordringer, som kræver, at man har gode erfaringer at trække på. Hvis du ikke har solide erfaringer, kan det ende med at blive utrolig dyrt, fordi du er nødsaget til at hyre hjælp udefra. Samtidigt slipper du for at skulle gennemgå en lang renoveringsproces, som kræver meget energi ved siden af arbejde. Det kan nærmest være et fuldtidsarbejde i sig selv.


Vælg det rigtige byggefirma

Hvis du går med seriøse overvejelser i forhold til at bygge et nyt sommerhus, kan du med fordel opsøge byggefirmaet Frifeldt, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at skabe dit nye feriehus. Hos Frifeldt prioriterer de at tage hånd om dig og dine sommerhusdrømme, så I sammen kan indfri de ønsker, du må have til et sommerhus. Firmaet blev grundlagt i 1968, og siden da har de gået højt op i at se det enkelte menneske med dets egne individuelle behov og ønsker, hvorfor de altid har fokus på at give mulighed for, at du kan sætte dit personlige og individuelle præg på dit sommerhus. De vil følge dig gennem hele byggeprocessen, lige fra den første tanke og ide, til at du står med dit færdigbyggede sommerhus i hånden.


Hvilke sommerhuse kan du vælge? 

Hvis du klikker ind på Frifeldts hjemmeside, kan du se, hvilke 5 forskellige typer sommerhuse, som du kan bygge. Ved alle 5 sommerhuse er der netop mulighed for, at du kan tilføre dine egne ideer, ønsker og detaljer, som gør, at du får dit helt eget unikke sommerhus. På deres hjemmeside kan du finde deres kontaktoplysninger, så du kan booke et møde. Du kan ydermere få tilsendt et katalog og en prisliste, så du kan få en fornemmelse af, hvad dit nye sommerhus vil komme til at koste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit